Samo bankovni povraćaj sredstava ombudsman je počeo da se uključi onda su svi podignuti
Just bank refunds the ombudsman started involvement then they were all raised
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Brilliant!!
Upravo sam ih lično kontaktirao i dobijam loptu. Ombudsman se složio da ko potroši 1300 funti na e-knjige za nedelju dana, to je trebalo da se pokupi. Pogotovo što sam više puta kontaktirao banku.
oh šta? dali su lažne račune i banke su poverovale? odvratno
oh what? they provided fake receipts and the banks believed it? disgusting
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Oni će obezbediti lažne priznanice da, jer će vaša kartica biti korišćena na blokčejnu, za uplatu u kazino. Oni onda manipulišu ovim tako da izgledaju kao da ste kupili digitalnu umetnost.
oh šta? dali su lažne račune i banke su poverovale? odvratno
oh what? they provided fake receipts and the banks believed it? disgusting
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Zaista. Oni čine da izgleda kao da ste je kupili jer je vaša kartica korišćena na blokčejnu. Ipak, nemate priznanice. Nešto što se može dovesti u pitanje
Da, znam da se osećam olakšano, ali i uplašen zbog mnogo novca, ali naučio sam iz svojih grešaka, imao sam toliko otkaza da, 100% banke rade na tome i ne štite ili deluju u interesu klijenata Siguran sam da ćete sada dobiti povraćaj novca!
Rekao sam ombudsmanu da jeste. Ali imam komunikaciju sa svakim trgovcem. Imam komunikaciju sa bankom i takođe se izjašnjavam da sam problematičan kockar.
Vratio sam mnogo novca. Ali oni koji su imali najviše novca od mene, a ionako nisu bili kooperativni, nisam imao sreće. Pa zašto ne proći preko ombudsmana i bar pokušati.
Znam Nathana sledeći put kad završim! stvar je u tome da nikada ne bismo osvojili njegove lažne igre i sajtove i oni se ne isplaćuju ako ostvarite veliki dobitak kada sam shvatio da mi je srce potonulo da sam toliko uložio u to da bi se to desilo shvatio sam da sam prevaren !😳
U redu hvala. Dobio sam odgovor od njih da mi treba konačan odgovor od njih. Da im samo pošaljem Revolut odbijaju da oni ne prihvataju da započnu povraćaj sredstava. @paulmcevan05 da li su vam ove transakcije na Revolutu vraćene?
Da, znam da se osećam olakšano, ali i uplašen zbog mnogo novca, ali naučio sam iz svojih grešaka, imao sam toliko otkaza da, 100% banke rade na tome i ne štite ili deluju u interesu klijenata Siguran sam da ćete sada dobiti povraćaj novca!
Yes I know the thing is I do feel relieved but scared as well with a lot of money now but I have learned from my mistakes ive had so many let offs yes 100% the banks are at it and not protecting or acting in the customer interests Im sure you will get a refund now !
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Nadam se druže. Bio bih zadovoljan sa velikim komadom nazad, to je mnogo više od 5000 funti za prodavce koje osporavam i sa zadovoljstvom bih se zadovoljio procentom. Ne znam koliko dugo traje period povraćaja da budem iskren.