Koliko je vremena trebalo da vam jokabet odgovori od datuma vašeg prvog mejla?
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Anonymized1159
Platinasti
Anonymized1159
pre 1 godinu
Njihov prvi odgovor je bio u roku od jednog dana ako se dobro sećam, međutim morao sam da čekam oko 2-3 nedelje pre nego što su mi vratili novac, bio sam neumoljiv u jurnjavi za njima i slanju poruka itd.
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Anonymized825
Platinasti
Anonymized825
pre 1 godinu
Da, slažem se!
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Platinasti
pre 1 godinu
Moja žalba Starlingovoj je takođe odbijena. FOS je moja poslednja nada ili odustajem
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Podigao sam povraćaj sredstava na kapital jedan i dobio odgovor da transakcije nisu pokrivene kao prevara! Posebno sam popunio obrazac za povraćaj sredstava i poslao ga i nikada nisam tražio da se oni navedu kao prevara! oni su ili ludi ili glume da to nije velika tvrdnja £300, ali Isuse!
Automatski prevedeno:
makelios6
Platinasti
pre 1 godinu
Da li neko zna kontakt podatke za ove dilere
PNMM
LIKSBOOK
MAIMAI
KUNAVA
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Anonymized954
Platinasti
Anonymized954
pre 1 godinu
Jeste li imali sreće sa ZPGD?
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
da, oni su idioti
Automatski prevedeno:
pitcherreece
Bronza
pre 1 godinu
Samo u protekloj nedelji od naplate Capital one / mibookie.ag. Zvali su me 2 puta u osnovi moleći za novac (850$) nazad ili me šalju na prikupljanje. Tako sam se smejao i spustio slušalicu. Izgleda da je ljut otkad mi šalje ista sranja 😂😂😂 hvala na povratu novca idioti
da li ste upravo napisali da su pogrešno kodirali i da nikada niste kupili nešto tamo. Ili da je to bilo za Kazino i da su pogrešno kodirali. Hvala
Automatski prevedeno:
Gojira7346
Anonymized1159
Dijamantski
Anonymized1159
pre 1 godinu
poslao sam poruku britanskom mastercard tvitteru, tražili su neke detalje i prosledili ih drugom timu na svojoj strani, još se nisu javili, prošlo je nekoliko nedelja, isto je i sa FOS-om
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Anonymized954
Dijamantski
Anonymized954
pre 1 godinu
Pa hoćeš li ga dati?
Automatski prevedeno:
Anonymized954
LizzieCG
Dijamantski
LizzieCG
pre 1 godinu
Još uvek u dijalogu sa njima, tako da trenutno ne, ali ste veoma nagli za nekoga ko traži pomoć
Automatski prevedeno:
KatzeisBack
Srebro
pre 1 godinu
Nit se prilično smanjio, ima li razloga za to?
Automatski prevedeno:
Gojira7346
KatzeisBack
Dijamantski
KatzeisBack
pre 1 godinu
primetio istu stvar, pomalo čudnu
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Platinasti
pre 1 godinu
da li je neko ovde zaista dobio povrat novca od tog stvarnog trgovca? ne povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
Anonymized825
nathanphillips9
Dijamantski
nathanphillips9
pre 1 godinu
Samo Jokabet, pronašao je samo jedan detalj trgovca i to Talio konstrukcije bez odgovora.
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Anonymized825
Platinasti
Anonymized825
pre 1 godinu
Osećam se pomalo utučeno zbog svega toga, ne mogu da dobijem ništa od svoje banke, ne znam gde da idem a da proces ne traje mesecima