NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 204)

od kirekin
|
2.090.985 pregleda 14.474 odgovora |
1...203 204 205...786
Dodajte post
jwilson27031988

Bankarujem sa Halifakom, verujem da oni to dozvoljavaju. Osećam se tako poraženo zbog svega 😩 svaki put kada razgovaram sa bankom kažu da mi ne mogu pomoći. Borio sam se sa njima mesecima!!

Poslao sam e-poštu kompaniji tražeći priznanicu bez odgovora. Molim se ombudsmana da me podrži u svemu!

Automatski prevedeno:
Nidd90

Da li vam je odlazak kod ombudsmana išao u prilog? Tražio sam transakcije i priznanice od svih trgovaca i dobavljača plaćanja! Samo nastavite da budete ignorisani 😩

Automatski prevedeno:
Meeegzzzz33

ombudsman je napisao da odgovor treba da dobijem u roku od 30 dana. Čekam već 2 meseca bez ikakvog odgovora pa ne znam šta da radim 😕

napišite kazinu da želite da vam pošalju sve podatke koje imaju o vašem nalogu

Automatski prevedeno:
jwilson27031988

Jedan do sada sa Čejsom, ušao je odmah nakon poziva.

Jedan je u toku sa Chaseom bez povratka.

Nekoliko na čekanju sa Barclaicardom

Automatski prevedeno:

Nešto pozitivno jutros od elegra u vezi sa svim nicotfp depozitima.

Zamolili su me da zamolim leđa da započnem proces povraćaja novca, tako da sada samo moram da nateram Chasea da to uradi.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

jutro druže,

Da li je onaj koji se vratio pravo nazad u samo 1 transakciji ili nekoliko?

Drago mi je što sam pronašao ovu temu i svi se drže zajedno i pomažu.

Sa druge pozitivne strane, konačno dobijam pomoć koja mi je potrebna i do sada sam bio 8 dana bez kockanja.

Automatski prevedeno:
jwilson27031988

Bravo, to je verovatno najteža stvar sa kojom sam morao da se nosim zbog zavisnosti.

Dva transfera su išla direktno u oba Donbet-a, ali dva različita trgovca, nisam siguran da li je to zato što sam nazvao i razumeli su. Ne nadam se samo malom iznosu od 40 funti u ćaskanju uživo, ali ga ipak želim nazad.

Čini se da je sa drugih kreditnih kartica lakše tražiti povrat

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Omg i ti koristiš donbet...sve moje se odnose na ove. Nisam imao sreće da ih lično kontaktiram.

Oko 8.000 funti za mene je pikeleum i finnart.io koji se sada jure da bi ih naterao da shvate da se radi o veb lokacijama koje se odnose na kriptovalute.

Pokušali su da mi kažu da ne znaju mnogo o NFT-u i blokčejnu na šta je moj odgovor bio...

Zdravo Džonaton,

Samo mi se čini čudnim što Chase blokira sve kriptovalute itd., ali čak ima i sopstveni kripto novčić, pa čak i NFT u metaverzumu. Dakle, kao Chase banka, ne možete mi reći da ne shvatate da su NFT-ovi povezani sa kriptovalutama. Ovo mi ide na ruku u činjenici da je ove transakcije trebalo da budu blokirane

https://vvv.euronevs.com/nekt/2022/02/16/jp-morgan-becomes-the-first-bank-to-open-in-the-metaverse-vhere-iou-can-shop-vith- kripto-a

https://vvv.jpmorgan.com/onik/indek

Nadam se da će se sve rešiti, da bi povrat novca bio dobar, ali je važno da se otrgnete od ove zavisnosti i da druge upoznate.

Automatski prevedeno:
jwilson27031988

Pikeleum je bio kod mene, koji je refundiran nakon poziva Čejsu sledećeg dana, a ne ogromni iznosi, mislim 80 funti za dve transakcije. Donbet je odbio povraćaj novca pa je otišao u Chase, oni nisu voljni da pomognu, ali su morali da ih malo poguraju.

Mislim da će činjenica da odbijaju čak i povraćaj sredstava FOS-u stati na našu stranu.

Automatski prevedeno:

Da li je neko imao uspeha sa fomiline uab?

Automatski prevedeno:

Pa u trenutku kada će potera krenuti putem prevare?

Dakle, kada to bude odbijeno, ja ću krenuti protiv jurnjave i činjenice da su trebali blokirati ove depozite i nadam se da će to biti pobeda.

Ludim kada pomislim da oni imaju sopstveni kripto novčić i banku u metaverzumu, tako da mi ne mogu reći da ne znaju šta je sve.

Izgleda da pokušavaju da se zaštite.

Automatski prevedeno:

Postavio sam grupu na telegramu pod nazivom Curacao scam kockanje ako neko želi da se pridruži

Automatski prevedeno:
jwilson27031988

ja sam isti. Pikeleum, Finnart i Vintermads su bili većina mojih transakcija. Još uvek čekam žalbu banci.

Automatski prevedeno:

Pobedićemo i borićemo se... hajde da nastavimo da udaramo po bankama dok ne shvate šta se dešava i nadamo se da će sprečiti druge da ulažu u ove sumnjive kompanije.

Automatski prevedeno:

Izgleda da sam sjebao najmanje 5k. Jokabet je uklonio Veliku Britaniju sa svoje liste zabranjenih zemalja, što znači da nemam ni jednu nogu u vezi sa njihovim uslovima koji ne dozvoljavaju ljudima iz Velike Britanije da igraju. Siguran sam da to nije bio slučaj kada sam se pridružio.

stvarno ne znam šta da radim….

Automatski prevedeno:
mrkrm

Započnite proces povraćaja sredstava sa svojom bankom i ombudsmanom, nastavite tako druže, na kraju ćete ga dobiti.

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Moja banka (Monzo) uopšte ne pomaže…

Automatski prevedeno:

Zdravo, moje unapređenje

Automatski prevedeno:

Barclaicard je odbio jednu od njih navodeći kockarske transakcije tako da ne može pomoći. Samo podnesem žalbu i odem na FOS

Automatski prevedeno:
mrkrm

https://veb.archive.org/

Automatski prevedeno:
1...203 204 205...786
Idi na stranicuod 786 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti