NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 207)

od kirekin
|
2.111.136 pregleda 14.508 odgovora |
1...206 207 208...788
Dodajte post
makelios6

Međutim, to je irelevantno jer je šifra trgovca promenjena i ne biste imali robu/usluge sa veb lokacije koja nije kockanje.

Ne bih se petljao sa ovim trgovcima i direktno bankirao.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Helpersm

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post
s26f8yg29c je izbrisao post

Koliko vremena je potrebno da Kasha odgovori odlukom o povraćaju novca

Automatski prevedeno:

Da li se neko ovde obratio banci Litvanije kada Revolut nije želeo da izvrši povraćaj sredstava?

Toliko je pitanja u formularu i ne razumem šta da odgovorim u svim poljima.

Evo obrasca ako mi neko može pomoći?

Veb lokacija je sigurna. To je samo vvv.lb.lt (Banka Litvanije)

https://vvv.lb.lt/uploads/documents/files/Application%20form_EN.dock

Čini se da ima 100 pitanja. Samo želim da osporim Revolut jer nije otišao dalje sa mojim povraćajem sredstava, to je sve.

Hvala!

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Samo malo revolucija ažuriranja, uspeo sam da podnesem povraćaj sredstava koji su bili u proteklih 120 dana, transakcije sam nazvao poklon karticama bez isteka koje ne mogu da koristim (ovo zaobilazi 120 dana ako niste u to), u suprotnom povraćaj sredstava kao proizvod nije primljen (prvo pošaljite e-poruku ako imate kontakt koji pita gde je vaš 'proizvod', a zatim ga koristite kao dokaz za kontakt)

Međutim, Revolut je odbio nekoliko drugih povraćaja sredstava kao nevažeće uprkos tome što su neki isti trgovci, tako da se za ostatak tražim od ombudsmana.

Imam neke druge u drugoj banci i nadao sam se pomoći da ih lociram ako neko ima ideju

ZPDG litva

cnpcto varsav

keigo

terramp varszava

pktb panevezis

Automatski prevedeno:
UserJ0193

I ovde je isto, odbijaju spor zbog "pravila kartice po mastercard/visa"

Ali ranije sam dobio povraćaj sredstava od iste kompanije, sada odbijaju sve.

Grotobook – odbijen (ne može pomoći u ovakvim slučajevima)

Getmigamekei - Odbijeno, isto kao gore. (I osvojio sam sve starije Getmigamekei povraćaje sredstava, ista kompanija sa istim imenom)

I oni su takođe odbili 5 lukstel transakcija, ali ostalih 5 su otišle za povraćaj sredstava?! To je ista kompanija!

šta oni rade.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Isto – Barclaicard je odbila jednu, ali se čini da je drugi u redu za povraćaj sredstava, iako se još uvek čeka na konačno ažuriranje.

Chase - nakon svađe vraćaju naplatu.

Drugima ovde su kreditne kartice sve sortirane odbijene.

Mislim da banke ne razumeju niti ih briga.

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Koji su bili razlozi odbijanja i šta ste tvrdili da se dogodilo (neprimljena roba, prevara itd.)?

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Čejs mi ne bi uzvratio čak ni sa svađom, i dalje čekajući FOS

Automatski prevedeno:
BettyBetty

Ne mogu da objasne zašto, umesto toga samo pišu „Nažalost, nemamo pravo na spor u ovakvim slučajevima, moramo da sledimo smernice za Visa/Mastercard"

Ali ranije nije bilo problema, sada odbijaju da idu dalje.

Uopšte nije spomenuo kazino ili igrice, rekao je da ne dobijam nikakvu robu sa ovih sajtova i rekao im šta prodaju i takođe priložio kontakt sa prodavnicama.. nije pomoglo. Ponavljaju se samo na podršci kada želite prave odgovore.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Gojira7346

Uradite ono što sam uradio u vezi sa hajkom, ja sam u procesu do sada je otišao niz slučaj prevare/prevare. Ja sam 7. dana od 7-10 dana koji su oni citirali.

Prvobitno su citirali da ne mogu ništa da urade jer je u vezi sa kockanjem. Kada objasnim da roba i usluge nisu primljeni od trgovaca, oni su takođe otišli, a takođe i činjenica da je pikeleum i finnart.io ionako trebalo da budu blokirani jer su povezani sa kriptovalutama.

Mastercard prava na povraćaj sredstava nisu dostupna za kockarske transakcije. To je zato što su prava na povraćaj sredstava dostupna samo kada se kupljena vrednost ili imovina ne pojavljuju na računu koji je dogovoren između vlasnika kartice i trgovca

Ovo je ono što sam citirao i izjavio da ispunjavam uslove za povraćaj sredstava jer vrednost ili imovinu nisu dogovorili ja vlasnik kartice i trgovac.

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Tako čudno. I ne možete da ih vratite?

Automatski prevedeno:
BettyBetty

Ne, ne funkcioniše, odluka je konačna prema Revolutu i onda oni smišljaju svoje izgovore kao i obično.

„Učinili smo sve što smo mogli da pokušamo da ovo rešimo umesto vas, razumemo da mora da bude mnogo posla"

Ovo je kopirano iz nedavnog ćaskanja:

Razumem koliko to može biti teško i izazovno. Iako razumemo vašu zabrinutost, bojim se da nećemo moći da osporimo ovu naplatu jer smo obavezni da obrađujemo sporove u skladu sa spoljnim pravilima koja nameću kartične šeme. Imajte na umu da smo istražili sve dostupne opcije.

Kada sam objasnio da želim pravi odgovor zašto ne mogu odjednom da obrađuju transakcije kada je to ranije radilo, ponovili su se.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Da li je ovo u prvom koraku, da se ne nastavlja nakon prvog pregleda ili kasnije? Koju robu navodite koju ste naručili?

Automatski prevedeno:

Da, tačno, rekao sam im da nemam nijednu e-knjigu.

Automatski prevedeno:
1...206 207 208...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti