Upravo sam dobio jedan odgovor, da će odgovoriti za 14 dana, ali nikad ih nisam čuo.
dobio oko 30k+ na njima
Automatski prevedeno:
boots2024
HansHasse
Zlato
HansHasse
pre 1 godinu
I ja tražim smpaipf*gamingstore. Ljudi ovde su predložili Magua Pai Inc
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
HansHasse
pre 1 godinu
Da li neko zna ko stoji iza sledećeg:
BITE NEVS
SmPadPFGamingstore
Bitsent
KEILSM
DEPOZIT
CSH - Dopuna
AL_Logo Creator
Vekoria
PRLMgTech
PRL*TheJansel
Does anyone know who is behind the following:
BYTE NEWS
SmPadPFGamingstore
Bitsent
KEYLSM
DEPOSIT
CSH - Topup
AL_Logo Creator
Vexoria
PRLMgTech
PRL*TheJansel
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ipak nisu oni! Poslao sam e-poštu i oni ne znaju ništa o transakcijama bilo koje vrste.
Automatski prevedeno:
HansHasse
Srebro
pre 1 godinu
Bitsent = Kuickbit eu AB
Ne vraćaju nikome. Dakle, nisu interesantni.
Kuickbit treba obavestiti švedske vlasti i finansinspektionen/skatteverket.
Ovo je urađeno.
Dakle. Ovo je ostalo za koje mi trebaju informacije
BITE NEVS
SmPadPFGamingstore
KEILSM
DEPOZIT
CSH - Dopuna
AL_Logo Creator
Vekoria
PRLMgTech
PRL*TheJansel
Automatski prevedeno:
Williamj86
Platinasti
pre 1 godinu
Hej,
imao odgovor od NatVest-a koji je rekao ovo. Svaka pomoć gde sada mogu da odem biće veoma cenjena, nikada mi nisu tražili bilo kakav dokaz, samo su mi rekli da sačekam odgovor.
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Hej,
imao odgovor od NatVest-a koji je rekao ovo. Svaka pomoć gde sada mogu da odem biće veoma cenjena, nikada mi nisu tražili bilo kakav dokaz, samo su mi rekli da sačekam odgovor.
Hey,
had a response from NatWest saying this. Any help where I can Go now will be greatly appreciated,they never asked me for any sort of evidence just told me to wait for a response.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Podnesite žalbu. Ako je odbijen, obratite se ombudsmanu. Ne možete mnogo više da uradite.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Williamj86
Platinasti
pre 1 godinu
zdravo
Da li znate šta da napišete u žalbi ili imate šablon koji bih mogao da koristim. Hvala na odgovoru btv
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
zdravo
Da li znate šta da napišete u žalbi ili imate šablon koji bih mogao da koristim. Hvala na odgovoru btv
Hi,
Would you know what to write in the complaint or have maybe a template i could use. Thanks for the repsonse btw
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Potrebno je da zatražite od banke obrazac za pritužbe - oni će od vas tražiti da im detaljnije iznesete žalbu, isto sa ombudsmanom ako ode tako daleko, tako da nema šablona kao takvih. Samo treba da se objasni činjenica da trgovci nisu odgovorili, da nema robe ili usluga, nema računa, MCC kod je pogrešan itd.
Automatski prevedeno:
boots2024
Williamj86
Zlato
Williamj86
pre 1 godinu
Šta je bio osnov vaše žalbe? Da li ste zahtevali povraćaj sredstava?
Automatski prevedeno:
Williamj86
boots2024
Platinasti
boots2024
pre 1 godinu
zdravo
Da, pokušao sam povraćaj sredstava za robu koja nije primljena, a onda je banka to promenila u spor o binarnom trgovanju, a da nije razgovarala sa mnom o tome. Upravo sam primio e-poruku 3 dana nakon pokretanja spora, što se tiče osnova za koje sam deponovao novac u osvojenim više nego što sam deponovao želeo da povući kazino me je zamolio da ponovo pošaljem svoju informaciju adresu bankovne kartice itd. dan nakon što sam pokušao da se prijavim na nalog bio je zaključan onlajn ćaskanje nije mogao da mi kaže zašto je moj nalog zatvoren da bi otišao niz povraćaj sredstava