NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 219)

od kirekin
|
2.104.789 pregleda 14.499 odgovora |
1...218 219 220...788
Dodajte post
kadirhkn15

Ipak, objavljujete na temi posebno o povraćajima sredstava? Tražite imena kazina protiv kojih su ljudi koji su uspešno pokrenuli povraćaj sredstava sa kreditnih kartica...? Hmmmmmm….

Automatski prevedeno:

Da, jer sam veoma dobar u povraćaju sredstava, ako želite, kontaktirajte me. Imam 400 hiljada pratilaca na Instagramu, svi treba da mi se jave. Neću novac, neću ništa od vas, nisam prevarant, naučiću vas kako da vratite novac, kako da komunicirate sa bankom i kako da im predočite dokaze. Razbiću predrasude ljudi koji prilaze sa predrasudama poput tebe, budi siguran u to, čoveče. @roialnoblescom Hajde, pošalji mi poruku i pokazaću ti kakva sam osoba.

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post

Ne, pogrešio sam u vezi sa datumom - njihov rok je tek sledeće subote.

Automatski prevedeno:

Zdravo svima

Hteo sam da ti dam neki savet. Molim vas budite oprezni. Osporio sam uplate sa Barclais-om i oni su mi blokirali račun i zadržali sva moja sredstva. Zatvaraju ih i potrebno je 15 radnih dana da se njihova istraga sprovede i može dovesti do toga da se na mene primeni Cifas. Kako je moguće da na kraju budemo kažnjeni zbog korumpiranih procesora plaćanja, prevaranata i lukavih kazina? Zaista me je potreslo ako sam iskren i ovo će sada biti moj poslednji post.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Ne, oni su povezani sa Intergirom koji je takođe povezan sa Kuickbitom. Kažu da smo odobrili plaćanja i da idemo u banku. Jesam i pokazao sam dokaz da mi neće poslati dokaz o kupovini ili dokaz o primljenoj robi, ali je banka rekla da roba koju sam platio ne ispunjava uslove za povraćaj

Automatski prevedeno:

Da

Automatski prevedeno:

Da li neko ima Marvek?

OPERATOR *POMOĆ?

Automatski prevedeno:

Želeo bih da pomognem u pronalaženju ovih kompanija:

Craftroom

ARC*FIGG Africa Tec

Automatski prevedeno:
Jasmon

Apperator = https://helpersm.com/

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Hvala i njima pomagači ×AP

Automatski prevedeno:
Rex112

U kojim kazinom ste igrali?

Automatski prevedeno:

Ko zna e-poštu/veb stranice za:

sajber igra

Curricudi

MUG SRL

Keigo

hvala vam momci i srećno

Automatski prevedeno:

neko sa istim trgovcima sa informacijama?

Automatski prevedeno:

4 lijevo

DEPOZIT

BITE NEVS

SmPaiPF Maginc

SmPai PF*Gamingstore

Automatski prevedeno:

Pledoo

Automatski prevedeno:

Imam i masu od pledooa, ali depozit je zlatni?

Ako kasnite sa transakcijama, one su takođe pledoo

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Nisu

Automatski prevedeno:
1...218 219 220...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti