pre 1 godinu

Hasse da li znaš kog trgovca si koristio za tu kompaniju chs dopuni? da li je to bio depozit na blizanca? Jer imam sa depozitom i neke druge čudne koje su sa tvin.com
OdgovoriCitiraj0
Tražim povraćaj novca kanapeju, prvo su tražili fotografije izvoda iz moje banke i poslao sam im. Sada sam dobio ovu e-poštu. Hoće li izvršiti povraćaj novca? šta ti misliš?
Identifikovali smo transakciju u našem sistemu – preduzete su sve mere predostrožnosti kako bismo osigurali da su vaša adresa e-pošte i broj kartice blokirani u našem sistemu kako bi se sprečile buduće transakcije.
Pošto su sve transakcije izvršene preko Canapai-a u potpunosti autorizovane 3D secure-om od strane vlasnika kartice i potvrđen BankID - to znači da ste vi (kupac) bili u potpunosti svesni i potvrdili svaku transakciju obrađenu na vašoj kartici. Takođe ste otvoreno pristali da to uradite više puta u početnoj e-poruci koju ste nam poslali, više puta tokom dužeg vremenskog perioda.
Da nastavimo – Banke izdavaoci i preuzimači zahtevaju od nas da prikupimo pune KIC (znaj svog klijenta) informacije, potvrđujući vaš identitet i da ova e-poruka dolazi iz legitimnog izvora pre nego što započnemo istrage o prevari. Pošaljite nam sledeće:
Jasna fotografija prednje i zadnje strane vaše nacionalne lične karte ili pasoša (stranica sa slikom)
Fotografija/sken vašeg dokaza o adresi (račun za komunalije, telefonski račun)
Nedostavljanje gore navedenih dokumenata znači da NE možemo nastaviti. Kada se dodele gore navedene informacije, istražitelji prevare verifikuju i proveravaju vaš identitet u odnosu na formalne vladine i baze podataka o prevarama kako bi potvrdili autentičnost.
Kada budemo verifikovani, pokrenućemo istragu u vezi sa vašim zahtevom za transakcije koje ste dogovorili i koje ste lično verifikovali putem vašeg bankovnog 3DS izazova.
pozdrav,
Canapai
I ispisujem odgovor kanapaju
zdravo,
Kao što sam pomenuo u prvoj mejl prepisci, nisam kupio nijednu uslugu od vas, očekujem da će mi svi dotični transferi biti vraćeni. Evo moje lične karte i računa za plaćanje sa mojom adresom.
S poštovanjem
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.