pre mnogo meseci na početku ove stvari uspeo sam da nadoknadim sve svoje gubitke od svih koje ste tamo naveli, i zimskih madova.
sada zbog popularnosti ove teme verujem da su se malo povukli i jednostavno ignorišu osim ako se ne podnese povraćaj sredstava ili žalba. Bio sam jedan od srećnika odmah na početku koji je takođe pomogao nekolicini ljudi.
još uvek imam oko 400 funti od nekoliko nasumičnih ljudi koja mi banka ili kompanija ne bi vratili novac pa sam odustao. Mislim da je najbolje da podignete sa FOS-om sada jer izgleda da niko nije spreman da pomogne.
ipak oni, zajedno sa trgovcima, mogu da manipulišu informacijama o transakcijama da bi dobili sredstva od nas!
Zaista sam se borio da kontaktiram ovu kompaniju. Transakcije preko 10 hiljada sa njima, imate li adresu e-pošte? Samo da mogu da prikupim neke dokaze za svoj slučaj FOS-a protiv njih. Želim vam sve najbolje i nadam se da ćete dobiti rezultat koji zaslužujete sa ovim prevarantima!
Ne želim da budim vaše nade, ali povraćaj sredstava i dalje može biti opcija nakon 8 meseci. Trebalo bi da se izračuna od trenutka kada ste očekivali da dobijete porudžbinu, a ne od stvarnog datuma porudžbine... pa zavisi od toga kako predstavljate slučaj.
Rekli su mi neke gluposti o tome da ne možemo podići tužbe protiv osvajanja kockarskih žetona, rekao sam da nije to! to je bio novac izgubljen sa mog računa, a onda su ga promenili u bilo šta što ima veze sa kockanjem
Da li sam samo razmišljao da ako kažeš da je to kockanje možeš da promeniš tako da nikad ništa ne dobiješ? Ne vidim kakva bi razlika bila da budem iskren
Ok, da, tako osećam da oni ne pomažu kupcu, već štite prevarante! FOS je obično brz sa ovim, ali dobio sam imejl da je momak koji to radi upravo bolestan, tako da možda nije sjajna vest