Hvala puno čizmama, pretpostavljam da znaju da nisu uspeli, stoga brz odgovor i povraćaj novca nisu veliki, ali 500 funti nazad danas u poređenju sa onim što sam gubio čini da se osećam malo bolje, bar još uvek čekam u banci da odgovorim na moju žalbu. Nisam sigurno ako nema vesti je dobra vest jer je objavljena prošlog četvrtka možda jeste jer im je potrebno duže. Prvo odbijanje prošli put je bilo veoma brzo kao dan kasnije
Nema šanse da sam deffo uradio sa tim, sada mi je previše muka od toga, nadam se da će mi moj sastanak za gamcare pomoći sutra u 14:00 nakon što je moja preporuka završena i ako više nikada ne koristim te sajtove, bilo bi neverovatno da dobijem veliki iznos nazad, ali sam pomalo sumnjiv i takođe malo naglašeno čekajući odgovor
Dobio sam ažuriranje putem e-pošte od banke danas, kažu da je moja žalba još uvek pod istragom i može potrajati još 5 nedelja da dobijem odgovor, da li da podnesem još jednu žalbu ili da ovo rešim.
Sam ću podneti tužbu FOS-u u poslednjem pokušaju da vratim poslednjih 400 funti. U svakom slučaju vredi pokušati, bio sam jedan od srećnika na početku koji je dobio povraćaj sredstava direktno od procesora plaćanja/kompanija. Svima ću vam reći kako napredujem.