Nakon pregleda, odlučili smo da ne prihvatimo vašu žalbu, a detalji zašto su navedeni u nastavku. Kod povraćaja sredstava za transakcije kockanja, imamo prava na povraćaj sredstava samo kada sredstva nisu uplaćena u vaš novčanik za kockanje. Kao takve, ne možemo ih podići kroz šemu povraćaja sredstava. Cenim što smatrate da niste dali detalje kartice trgovcu i da on nije direktno pružio uslugu da biste mogli da podignete povraćaj sredstava, međutim, kao što ste spomenuli, to su kompanije za plaćanje koje koristi kazino, kao takve će imati obezbeđeno preko kazina. Podneo sam ovo timu za prevare da ga pregleda kao da bismo na transakcije gledali kao na vaše neovlašćene, što ste spomenuli, ovo bi se moglo klasifikovati kao prevara. Završili su pregled i otkrili da nećemo tražiti povraćaj novca jer ni u jednom trenutku Chase ne bi identifikovao trgovca kao kripto trgovca. MasterCard nije prepoznao trgovca kao Cripto trgovca što se odražava u kodu kategorije trgovca. Ovo je šifra koju su odlučili MasterCard i trgovac, pošto nemamo kontrolu nad kodom kategorije trgovca, ne bismo bili u mogućnosti da obezbedimo povraćaj novca ni preko ove avenije. Pomenuli ste da imate poteškoća da kontrolišete svoju potrošnju na kockanje i podigli ste ovo sa GamStop-om da biste postavili blokove kod trgovaca kockanjem. Ovo nije nešto o čemu smo obavešteni i direktno komuniciramo između GamStop-a i trgovaca kockanjem. Ovo ne uključuje sve trgovce kockanjem i trebalo bi da bude direktno sa GamStop-om da biste saznali da li je kazino koji se koristi uključen u njihove registrovane trgovce. Cenim da ovo nije ishod koji ste želeli. Ubuduće, želeo bih da vas obavestim o našoj funkciji kontrole kockanja u aplikaciji gde ćete moći da blokirate transakcije za trgovce koji imaju kod kategorije trgovaca kockanjem. Razumem da su u ovom slučaju trgovci koristili drugačiji kod kategorije i naš blok za kockanje ih ne bi zaustavio, ali možemo da prijavimo trgovce MasterCard-u sa dokazima koji pokazuju da pružaju alternativne usluge od onih koje sugeriše njihov kod kategorije. Ovo će omogućiti MasterCard-u da to dalje istraži i izmeni sa trgovcima. Alternativna opcija za trgovce koji koriste obmanjujuće kodove kategorija bi bila da onemoguće vaše onlajn transakcije jer bi to blokiralo sve onlajn transakcije. Poslednja opcija koju bismo imali bila bi da zatvorimo vaš Chase nalog ako smatrate da ništa od toga nije u stanju da podrži vaše potrebe ili da vaša sredstva budu bezbedna.
Molim vas pomozite, ne znam šta da radim sada...

To je dobar Cripto, poslao sam to u banku i sumup i Revolut. Imao sam blok za kockanje na svojoj debitnoj kartici za glavnu banku, ali ne na revolutu, oni ga nemaju, plus ne mogu da radim robu koja nije primljena jer piše da je to transfer novca na Revolut