Pokušao sam, ali nisam mogao da nađem način da to uradim jer izgleda da je to samo za prodavce koji traže detalje o nalogu itd.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Dijamantski
DynamoHarry
pre 1 godinu
Ovo je jedino što sam čuo od njih
A ovo su njihova pravila
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Williamj86
Platinasti
pre 1 godinu
Imao sam ažuriranu banku obrasca nakon istrage da ne mogu da vrše povraćaj sredstava jer moraju da poštuju pravila Mastercards, ali ne razumem ovo ovde na snimku ekrana, može li neko da mi objasni ovo, molim vas
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Ovo je jedino što sam čuo od njih
A ovo su njihova pravila
This is the only thing ive heard from them
And this is their rules
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ali da li ste sigurni da je SumUp = SmPai?
Pokušao bih da ih pozovem, odem u medije, pozovem finansijsku policiju. Uradite sve!
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
To kaže da ih odgajaju druže što se meni desilo da oni drže sredstva dok ne pobediš, a onda ih dobiješ oko 6 nedelja kasnije
Automatski prevedeno:
boots2024
Williamj86
Zlato
Williamj86
pre 1 godinu
Druže, čitam to dok to rade za tebe... samo kažu da nije zagarantovano jer bi se trgovac mogao vratiti sa nekim dokazom.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Dijamantski
DynamoHarry
pre 1 godinu
Tip u banci kaže da su prošli kroz sumup i kada sam napravio nekoliko, sećam se da sam video sumup ! Njegovi rani dani pupolje
Automatski prevedeno:
Williamj86
boots2024
Platinasti
boots2024
pre 1 godinu
Možete li ih videti kako se vraćaju sa dokazom Videla sam da verovatno neće doći jer će to odati prevaru
Automatski prevedeno:
Williamj86
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Pročitao sam da imaju 90 dana ili tako nešto
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li je neko dobio povrat novca od SumUp-a?
Nažalost, ne mislim tako.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Sigurno je 99% kada se jednom podigne da je to to ako ništa ne čujete za 10-14 dana, to je to
Automatski prevedeno:
Williamj86
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da čekam 10-14 dana ili ako se trgovci ne jave u tom roku izvinjavam se ako zbunjujem druže
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
DynamoHarry
pre 1 godinu
Da li je neko dobio povrat novca od SumUp-a?
Nažalost, ne mislim tako.
Has anybody got refund from SumUp?
I unfortnetly dont think so.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
@DinamoHarri - da li imate kontakt podatke za Enigma?
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Da čekam 10-14 dana ili ako se trgovci ne jave u tom roku izvinjavam se ako zbunjujem druže
Shall I wait 10-14 days or if they don’t hear back from the merchants within that time I won sorry if I am confusing mate
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Morate da sačekate da trgovac ima 45 dana za osporavanje. Neće sporiti jer znaju da je ono što rade nezakonito! Moraćete samo da sačekate.
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
@DinamoHarri - da li imate kontakt podatke za Enigma?
@DynamoHarry - do you have the Enygma contact details mate?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ne mogu sada da ga pronađem, ali sam siguran da je to bio @enigma.eu ili @enigma.eu.
Ali ne mogu da se setim da li je to bila informacija ili podrška. Ne mogu da nađem poštu
Automatski prevedeno:
Williamj86
Anonymized847
Platinasti
Anonymized847
pre 1 godinu
Oh, dakle, samo 45 dana nije tako loše. I ne možete videti da se vraćaju sa bilo kakvim informacijama jer očigledno odaju nezakonite aktivnosti koje rade. Dakle, ono što banka u osnovi radi je povraćaj sredstava ili ja pogrešno čitam
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Ako se ništa ne vrati iz banke, to znači da ste pobedili bez povratka, obično se vraćaju u roku od 10-14 radnih dana, samo sačekajte
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Williamj86
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Držim palčeve prijatelju, pretpostavljam da je opet igra čekanja
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Ne bih brinuo, sada je tvoj novac siguran
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Oh, dakle, samo 45 dana nije tako loše. I ne možete videti da se vraćaju sa bilo kakvim informacijama jer očigledno odaju nezakonite aktivnosti koje rade. Dakle, ono što banka u osnovi radi je povraćaj sredstava ili ja pogrešno čitam
Oh so it’s only 45 days that’s not to bad then. And you can’t see them coming back with any info because obviously they give away the illegal activities they are doing. So what the bank are basically doing is chargebacks or am i reading it wrong
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Banka vrši povraćaj sredstava, da, verovatno pod 4840 (ili slično) - Nevažeći kod za prevaru u podacima. Ovo je ono što bi zaista trebale da urade sve banke u ovim okolnostima ako su MCC i naziv trgovca pogrešni (ako ne možete da uradite robu i usluge koje nisu primljene).
Veoma bih sumnjao da će se vratiti osim ako se ne izmišljaju kao što je Kinguin uradio sa nekim koga znam!