NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 272)

od kirekin
|
2.131.642 pregleda 14.518 odgovora |
1...271 272 273...788
Dodajte post
Dt100

Ovo sam sumnjao, da li je uopšte legalno da to rade?

Zatim dobijate automatski odgovor gde Revolut piše „Pažljivo smo pregledali vaš slučaj" na njihovu e-poštu.

Nisu ga ručno pregledali, a ja sam ih upravo pronašao. Moguće je kliknuti na transakcije koje ste podneli za povraćaj sredstava i izabrati „ažuriraj o svom slučaju" pre nego što ste primili novajlija itd. pa odmah kaže da su odbijeni, zatim dođe do kašnjenja na njihovim obaveštenjima gde piše isto.

Dakle, oni su "temeljno" pregledali transakcije 5 sekundi, čak nisu ni pročitali dokaz koji sam poslao.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dt100

Sva moja potraživanja su automatski odbijena u mojoj glavnoj banci kada sam tražio da podnesem žalbu, rekli su da je to automatska poruka, ista kao i vi, gore od Revoluta to se dešava brže! žalba sada ide u 3. nedelju i još nije ni razmotrena

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Glupost je to što rade. Zašto ne možemo da vratimo naplatu kada imamo pravo na to 😅

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Znam da mislim da je samo lenjo osoblje koje tamo sedi i odlučuje da nije trebalo da se kocka da ih odbije! i zato što to nije normalan tip stvari, samo ih ignorišite 😂 oni bi samo trebali da ih podižu ako misle da zloupotrebljavate sistem onda samo uradite to i izdajte poslednje upozorenje

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Ovo sam sumnjao, da li je uopšte legalno da to rade?

Zatim dobijate automatski odgovor gde Revolut piše „Pažljivo smo pregledali vaš slučaj" na njihovu e-poštu.

Nisu ga ručno pregledali, a ja sam ih upravo pronašao. Moguće je kliknuti na transakcije koje ste podneli za povraćaj sredstava i izabrati „ažuriraj o svom slučaju" pre nego što ste primili novajlija itd. pa odmah kaže da su odbijeni, zatim dođe do kašnjenja na njihovim obaveštenjima gde piše isto.

Dakle, oni su "temeljno" pregledali transakcije 5 sekundi, čak nisu ni pročitali dokaz koji sam poslao.

Automatski prevedeno:

Da druže. To je iznos povraćaja sredstava koji radite! To je dosadno

Automatski prevedeno:

Zdravo momci

Pošto je bilo ko ovde imao mnogo uspeha u dobijanju povraćaja sredstava od tamošnjih banaka kada banke imaju blokade pre nego što su se transakcije dogodile „da bi vas zaštitile" i povraćaj sredstava je bio uspešan

Takođe sam imao blokade da određeni trgovci nisu imenovali trgovce u slučaju da su ovde i oni su još uvek zaobišli blokade na računu

samo želim da dobijem mišljenje pre podnošenja povraćaja sredstava jer vam trgovci ne odgovaraju

Automatski prevedeno:
craigtaylor9999

Da, podići ćete ih, možda će biti potrebno malo borbe, ali oni to rade

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Pa, pokrenuo sam spor sa bankom, ali oni nisu primili moj spor i rekli su da ako ne mogu na taj način pokrenuti putem svoje aplikacije

Ali počinjem da gubim veru u ceo proces jer danima ne čujete ništa ni od trgovaca ni od banaka

Automatski prevedeno:
craigtaylor9999

Ok, da, shvatićeš da samo nemoj da odeš, to je verovatno njihov modus operandi. Znam da i oni imaju određeni prozor da odgovore na žalbu.

Automatski prevedeno:

Malo ludi momci..

Tako da sam koristio Iahoo za mnoge od ovih trgovaca koje ljudi traže.

smpaipf*maginc - samo pretraživanje ovoga na iahoo-u donosi gomilu trgovaca 🤷‍♂ veoma, veoma čudno. Nekoliko Magua plaća onih za koje već znamo da su korumpirani kao bilo šta.

Theplatinum.co je sada definitivno Smpaipf*THE, to mogu 99,99% da potvrdim.

Smartpaiments.ee je takođe deo Magua-e, tako da od njih ide povraćaj sredstava! Magua su B*****ds haha

Automatski prevedeno:

Malo ludi momci..

Tako da sam koristio Iahoo za mnoge od ovih trgovaca koje ljudi traže.

smpaipf*maginc - samo pretraživanje ovoga na iahoo-u donosi gomilu trgovaca 🤷‍♂ veoma, veoma čudno. Nekoliko Magua plaća onih za koje već znamo da su korumpirani kao bilo šta.

Theplatinum.co je sada definitivno Smpaipf*THE, to mogu 99,99% da potvrdim.

Smartpaiments.ee je takođe deo Magua-e, tako da od njih ide povraćaj sredstava! Magua su B*****ds haha

Automatski prevedeno:

Problem je što ništa od gore navedenog nikada nije refundirano.

Ista kopilad kao KuickBit

Automatski prevedeno:

Da li je neko uspešno vratio Kuickbit/Fomiline UAB ili Gorivire SpZoo? Zaista zainteresovan da znam.

Banka je podigla moje povraćaje sredstava kod njih. Rekao je da je novac otišao u novčanik, novčanik je "pridruženi" novčanik. Da li je ovo osnova za mene?

Očigledno nemam nalog, a u SARS zahtevu je jasno navedeno moje rođenje kao moje korisničko ime - što opet dokazuje da nikada nisam imao nalog niti poslovao sa ovom kompanijom!

Automatski prevedeno:

Zdravo, podigao sam neke povraćaje sredstava kod svoje banke, ali oni sada pitaju za šta su bila plaćanja. Da li je najbolje reći im da je to za veb-sajt za kockanje i reći da vodi ilegalnu operaciju i da se krije pod trgovcima treće strane? Nisam siguran na koji način da to uradiš za najbolju šansu da dobiješ povraćaj sredstava

Automatski prevedeno:

Problem je što ništa od gore navedenog nikada nije refundirano.

Ista kopilad kao KuickBit

Automatski prevedeno:

Ja sam u sporu sa Kuickbit drugarom. Banka je na mojoj strani!

Pogledajte moj post iznad. Zamolio sam ih mesec dana ranije da mi blokiraju karticu i e-poštu.. nikad nisu. Imam dokaz.

Takođe imajte dokaz da glupi ****glava Ola kaže da razgovarate sa kazinom za povraćaj novca. Priznanje novca otišlo je na drugo mesto. Možda imam dobar slučaj, osećam se optimistično

Automatski prevedeno:

Stefi123

Automatski prevedeno:
Hunter12

U zavisnosti šta je. Bio sam iskren od početka. Takođe zavisi od vaše banke. Imate pravo na povraćaj sredstava za netačan MCC

Automatski prevedeno:
Dt100

Bio sam iskren prema banci i rekao sam im da su ove transakcije za kazino, ali oni koriste treću stranu da zaobiđu blokade, takođe sam naveo da koriste pogrešan MCC što ih takođe čini kvalifikovanim za povraćaj sredstava. Obavestiću vas šta dobijam od njih. Prekršteni prsti .

Automatski prevedeno:
Hunter12

Koliko će ovi sajtovi ići samo da bi dobili novac je nestvarno!

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da znam, jasno je da je sve to deo ilegalne operacije.

Šteta što banke to ne vide na ovaj način, osećao sam se kao da me ispituju sa svim pitanjima i odgovorima koje sam dobio od njih. Starling nije na vašoj strani kada su u pitanju povraćaji sredstava. Ovo je prvi put da sam ikada pokušao da vratim isto.

Automatski prevedeno:
Hunter12

Znam da se moram boriti protiv njih da urade nešto što bi trebalo da rade ffs 💁

Automatski prevedeno:
1...271 272 273...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti