NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 276)

od kirekin
|
2.111.223 pregleda 14.508 odgovora |
1...275 276 277...788
Dodajte post
paulmcewan05 je izbrisao post

Za mene, druže, zavisi od toga koliko je verovatno da ćete sve to uspešno vratiti? Koliki je to procenat? 25%?

Automatski prevedeno:

Da pritisni 50% mislim druže i onda uzmi i beži!

Automatski prevedeno:

Molim vas, pomozite mi - svaki savet se ceni.

(Sa sedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu) – Ne mogu da pronađem Mastercard uputstva za debitovanje za netačan MCC, može li neko da mi pomogne?

https://vvv.mastercard.us/content/dam/public/mastercardcom/na/global-site/documents/chargeback-guide.pdf

MOJA SITUACIJA

Transakcije su duže od 120 dana za Mastercard Chargebacj – ionako ću pokušati da pokušate sa povraćajem. Neki savet za najbolju taktiku/pristup?)

Automatski prevedeno:

Koliko dugo ste čekali da vam odgovore?

Automatski prevedeno:
DynamoHarry

Prošlo je oko mesec dana Hari

Automatski prevedeno:

Ali oni vam odgovaraju sada od pregleda trustpilot-a, pretpostavljam?

Ja bih uzeo novac zapravo...

Bolje sa e pticom u ruci nego 10 u šumi.

Automatski prevedeno:

Poslao sam žalbu Zlatnoj Pandi 2. novembra

4 E-pošta je poslata.

0 odgovora.

Automatski prevedeno:
DynamoHarry

Ok, nastavi ih gurati, ja nikada ne odustajem

Automatski prevedeno:
Casfan

Moja banka je odbila moja potraživanja i rekla mi da nema povraćaja sredstava za netačan MCC

Automatski prevedeno:

Moja banka je odbila moja potraživanja i rekla mi da nema povraćaja sredstava za netačan MCC

Automatski prevedeno:

Izvini druže.

Ali u 999 od 1000 slučajeva to je ishod za ljude ovde na forumu.

I za mene.

Mislim da imate daleko veće šanse da odete i u kazino i kod lažnog trgovca.

Kada pošaljete e-poštu trgovcu - UVEK CC FBI, Vlada, ombudsman i tako dalje.

Takođe napišite poštom da je to pranje novca, prevara takođe

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
DynamoHarry

Čim su saznali da ide u onlajn kazino, odmah su ga odbili

Automatski prevedeno:
Hunter12

Koja je banka bila tvoja? Rečeno mi je zbog blokova za kockanje da je klasifikovano kao lažno predstavljanje zbog pogrešnih MCc kodova

Automatski prevedeno:
craigtaylor9999

Starling banka. Podneo sam im žalbu. To je više bilo ispitivanje sa njima, a onda su ga odbili nakon nedelju dana stalnog postavljanja pitanja.

Automatski prevedeno:

Upravo sam dobio ažuriranu poruku o mojoj žalbi izvinjavam se što traje toliko dugo, a cilj nam je da je rešimo u narednih 5 nedelja

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Zdravo Paul, samo ideja ako se žalite na Kinghills vašoj banci, zar ne možete da im pokažete mejl koji ste primili gde ste spremni da nadoknadite deo vašeg gubitka, to će sigurno pružiti dokaz da je vaše potraživanje legitimno i da sam kazino zna da je u pogrešna malo kockarnica uopšte ne nudi povraćaj novca bez obzira na okolnosti, tako da ako im se nešto ponudi pokazuje da ih imate preko barela

Automatski prevedeno:
1...275 276 277...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti