Obrasci za povraćaj sredstava su za vlasnike kartica na kojima piše da mislim da moraju da ga sortiraju
The chargeback forms are for cardholders it says I think they need to sort it
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Proverite istoriju svog pretraživača za Cardak i ThreeD nešto 🙂 što će vam reći da li su korišćeni
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
pre 1 godinu
Momci, pretražite istoriju vašeg pretraživača za smartpaiments.ee, pojaviće se, a zatim potražite globalpai, prakispai i cardak. Napravite vremensku oznaku i pogledajte kako su svi oni povezani
Sada idite u svoju istoriju pretrage, pretražite Smartpaiments.ee, biće acs.smartpaiments.ee, zatim pretražite cardak i pogledajte vremenski okvir transakcija, uparite ih, isto uradite i za Prakis. Usporedite ih sa SMPAIPF transakcijama
Smartpaiments.ee neće prihvatiti nikakvu odgovornost oni su s***s haha
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
pre 1 godinu
Većina mojih je prošla preko https://pai.paimentik.io
Ovo je Vorldline...
Ali oni neće pomoći.
Tako da ja plaćam kazinu - kazino koristi Paimentik(vorldline) kao posrednika za isplatu novca SmPaiMaginc-u
Automatski prevedeno:
KennyRogers1
Bronza
pre 1 godinu
zdravo svima,
Tražim pomoć u identifikaciji dobavljača plaćanja povezanih sa sledećim entitetima:
classicrevival
logvip
fanci-vear
knovfeedback
Virtualvanguard
Ooo („unakrsna plaća")
gamerdir.com
innergame
gammfires
Ako neko ima informacije ili uvide u vezi sa procesorima plaćanja ili finansijskim institucijama povezanim sa ovim imenima, vaš doprinos bi bio veoma zahvalan.
Svejedno sam poslao e-poštu jer mogu poslati odgovor svojoj banci
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Dijamantski
pre 1 godinu
Ako neko ima bilo kakve transakcije za Instakchange, Kunava.io ili criptoieah, javite mi jer imam adresu e-pošte vlasnika. Neće mi više vratiti novac jer su stavili moje ime na crnu listu, ali nemam ništa protiv da prenesem informacije