Da li je moguće dobiti povraćaj novca ako ste koristili flekipin?
Automatski prevedeno:
Lucid_1337
Rascal2002
Dijamantski
Rascal2002
pre 1 godinu
Proverite da li ste uneli tačan datum, ponekad pritisnete prebrzo, možda ste slučajno uzeli datum pre nego što su transakcije obavljene, uvek proverite godinu i sve je tačno🙂
„Zdravo dragi mobilumpai, možete li potvrditi da je u redu da vratim ove transakcije preko Revolut-a jer nikada nisam primio isporučenu kriptovalutu, a zatim mi pomozite da vratim novac za transakcije?"
Onda samo čekate odgovore gde oni potvrdjuju i pokažite to Revolutu🙂
Da, izgleda dobro, obično dosta brzo odgovore na sreću 👌
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Imam transakciju na Revolut-u za ekskurz. Pročitao sam uslove na njihovoj veb lokaciji, gde piše da je Ujedinjeno Kraljevstvo zabranjena zemlja na njihovoj veb lokaciji, pa sam im poslao poruku da nisam siguran da li će to doneti bilo kakvu razliku
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
pre 1 godinu
Fca je rekao da im uputi zvaničnu žalbu na Cardak!! Dakle, to ću raditi!
Pošto nikada niste primili nikakvu robu, i dalje bi trebalo da bude moguće vratiti novac čak i ako je prošlo više od 3 meseca.
Međutim, Revolut mi je odbijen za neke transakcije upravo zato što je prošlo više od 3 meseca😕
Automatski prevedeno:
Dt100
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Cardak 100000% obrađen SMPAI
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dt100
Dijamantski
Dt100
pre 1 godinu
Znam, druže, ali oni nas samo zatrpavaju!
Automatski prevedeno:
makelios6
Dt100
Platinasti
Dt100
pre 1 godinu
Prijatelju, da li si našao nešto sa nacionalnom opkladom?
Automatski prevedeno:
Williamj86
Platinasti
pre 1 godinu
Imao sam ovo ažuriranje iz banke danas u vezi sa poslednjim povraćajem sredstava, ne razumem ono o 120 dana da li neko može da mi savetuje šta mogu da uradim u vezi sa ovim.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Nećete ih dobiti ako više od 120 dana druže čudno kako oni rade onda ih nemam takve da ološ neće podići!
Automatski prevedeno:
Williamj86
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
to bismo mogli da produžimo na maksimalno 540 dana, pa zašto to ne mogu da urade, nemojte me pogrešno shvatiti srećni što su ostali vraćeni, ali ipak nisam shvatio dok nisam proverio svoje izjave tokom vikenda.