NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 286)

od kirekin
|
2.104.511 pregleda 14.499 odgovora |
1...285 286 287...788
Dodajte post
beaty1989 je izbrisao post

Da li je moguće dobiti povraćaj novca ako ste koristili flekipin?

Automatski prevedeno:

Proverite da li ste uneli tačan datum, ponekad pritisnete prebrzo, možda ste slučajno uzeli datum pre nego što su transakcije obavljene, uvek proverite godinu i sve je tačno🙂

Automatski prevedeno:

Aha!

Samo pišite mobilumpai-u

„Zdravo dragi mobilumpai, možete li potvrditi da je u redu da vratim ove transakcije preko Revolut-a jer nikada nisam primio isporučenu kriptovalutu, a zatim mi pomozite da vratim novac za transakcije?"

Onda samo čekate odgovore gde oni potvrdjuju i pokažite to Revolutu🙂

Automatski prevedeno:

Da, izgleda dobro, obično dosta brzo odgovore na sreću 👌

Automatski prevedeno:

Imam transakciju na Revolut-u za ekskurz. Pročitao sam uslove na njihovoj veb lokaciji, gde piše da je Ujedinjeno Kraljevstvo zabranjena zemlja na njihovoj veb lokaciji, pa sam im poslao poruku da nisam siguran da li će to doneti bilo kakvu razliku

Automatski prevedeno:

Fca je rekao da im uputi zvaničnu žalbu na Cardak!! Dakle, to ću raditi!

Automatski prevedeno:
Dt100

Ok i ja sam odustao od toga da nema odgovora

Automatski prevedeno:

Pošto nikada niste primili nikakvu robu, i dalje bi trebalo da bude moguće vratiti novac čak i ako je prošlo više od 3 meseca.

Međutim, Revolut mi je odbijen za neke transakcije upravo zato što je prošlo više od 3 meseca😕

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Cardak 100000% obrađen SMPAI

Automatski prevedeno:
Dt100

Znam, druže, ali oni nas samo zatrpavaju!

Automatski prevedeno:
Dt100

Prijatelju, da li si našao nešto sa nacionalnom opkladom?

Automatski prevedeno:

Imao sam ovo ažuriranje iz banke danas u vezi sa poslednjim povraćajem sredstava, ne razumem ono o 120 dana da li neko može da mi savetuje šta mogu da uradim u vezi sa ovim. filefile

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Williamj86

Nećete ih dobiti ako više od 120 dana druže čudno kako oni rade onda ih nemam takve da ološ neće podići!

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

to bismo mogli da produžimo na maksimalno 540 dana, pa zašto to ne mogu da urade, nemojte me pogrešno shvatiti srećni što su ostali vraćeni, ali ipak nisam shvatio dok nisam proverio svoje izjave tokom vikenda.

Automatski prevedeno:
Zeus212 je izbrisao post
Williamj86

Mislim da ne bi mogli. Ionako nikada nisam dobio ništa tako daleko

Automatski prevedeno:
1...285 286 287...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti