NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 288)

od kirekin
|
2.132.725 pregleda 14.522 odgovora |
1...287 288 289...789
Dodajte post

Hej momci,

Da li je neko imao sreće sa povraćajem sredstava kod Monza? Dajte mi bilo kakav savet ako imate.

Još uvek tražim informacije o:

Kashia Empire

Pai-spro

Ako neko ima posla sa ovim.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Zdravo momci,

Pogledao sam ovu temu, ali nažalost ne mogu da pronađem informacije o Albedo vaučerima. Može li neko da mi pomogne da identifikujem da li su njihovi vaučeri prihvaćeni na nekim veb lokacijama za kockanje (i na kojim).

Sajt Albeda je Albedosend.com, čini se da su to višenamenski vaučeri.

hvala unapred,

Automatski prevedeno:

Šta mislite o novim zakonima o kockanju 2 £ za maksimalni spin online da li je to početak kraja za onlajn kazina? čini se da su sve češće pogođeni sada, takođe pominje više ovlašćenja za napad na sajtove na crnom tržištu

Automatski prevedeno:
beaty1989 je izbrisao post

Da li je neko imao uspeha sa Kuickbitom?

Automatski prevedeno:

Posle višemesečnog čekanja, dobio sam rezultat od ombudsmana i oni su stali na stranu banke. Iskreno ne mogu da verujem. Gubljenje vremena.

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Ffs nema šanse šta je bio razlog možda zato banke sada ne pomažu

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Još uvek čekam da moj bude dodeljen nekome, podigao sam ga pre skoro 4 nedelje! Pretpostavljam da ću tada dobiti isti ishod

Automatski prevedeno:
Waldo1984 je izbrisao post

U redu, banke su ološ onda ne pomažu klijentu

Automatski prevedeno:

Užasno je da su neki od ovih bankarskih radnika ološ Znam da sam radio u njima, to su obično studenti na univerzitetu koji su puni sranja i neupućenih vođa timova, mora da postoje neki pristojni, ali sreća je ako ih dobijete poslednji momak kojeg sam dobio je bio totalni luđak, ali žena pre je bila briljantna

Automatski prevedeno:

Elegro mi je rekao isto

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Samo su rekli da banka nije odgovorna i da nisu mogli da podignu nikakve povraćaje sredstava za vas jer su to kockarske transakcije. Potpuno zanemario ceo moj slučaj.

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Možda ćete imati više sreće, ali izgleda da je ombudsman zanemario sve važne detalje.

Automatski prevedeno:

Oni su u izveštaju priznali da su koristili pogrešan MCC, ali su rekli da banka za to ne snosi odgovornost.

Automatski prevedeno:

Ekcatli! Čitaju kockarske transakcije i beže sa njom. Potpuno zanemarujući ostale važne detalje.

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

To su oni koji vas samo zatrpavaju i koriste to kao žurnu reč

Automatski prevedeno:
1...287 288 289...789
Idi na stranicuod 789 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti