Da li je neko imao sreće sa povraćajem sredstava kod Monza? Dajte mi bilo kakav savet ako imate.
Još uvek tražim informacije o:
Kashia Empire
Pai-spro
Ako neko ima posla sa ovim.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
JohnJustice
Bronza
pre 1 godinu
Zdravo momci,
Pogledao sam ovu temu, ali nažalost ne mogu da pronađem informacije o Albedo vaučerima. Može li neko da mi pomogne da identifikujem da li su njihovi vaučeri prihvaćeni na nekim veb lokacijama za kockanje (i na kojim).
Sajt Albeda je Albedosend.com, čini se da su to višenamenski vaučeri.
hvala unapred,
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Šta mislite o novim zakonima o kockanju 2 £ za maksimalni spin online da li je to početak kraja za onlajn kazina? čini se da su sve češće pogođeni sada, takođe pominje više ovlašćenja za napad na sajtove na crnom tržištu
Užasno je da su neki od ovih bankarskih radnika ološ Znam da sam radio u njima, to su obično studenti na univerzitetu koji su puni sranja i neupućenih vođa timova, mora da postoje neki pristojni, ali sreća je ako ih dobijete poslednji momak kojeg sam dobio je bio totalni luđak, ali žena pre je bila briljantna
Samo su rekli da banka nije odgovorna i da nisu mogli da podignu nikakve povraćaje sredstava za vas jer su to kockarske transakcije. Potpuno zanemario ceo moj slučaj.