Kako vam je pomogao da pitam? Da li ste ga zaposlili ili referencirali njegov "rad" na temu kazina na Curacao? Gledajući sve opcije ovde, pošto je ombudsmanu trebalo skoro 4 meseca da me kontaktira u vezi sa dodeljivanjem agenta
Congrats! Kako su izgledali kada su vas kontaktirali? Poslali su mi dva mejla u kojima se navodi da postoji lista čekanja i da će me kontaktirati u dogledno vreme da mi dodele agenta, tako da su prihvatili moj slučaj
Ljudi, ja sam zavisnik od kockanja koji se oporavlja i koji je otvorio mistake nalog 2023. nakon registracije na gamstop-u. Od tada sam izgubio više od 100.000 funti, što je mnogo ukradeno od članova porodice koje sam prevario. Srećom, moj brat je vratio novac iz banke pošto sam ga ukrao što je odvratno, ali priznajem da imam problem. Kockanje je odvratna navika i tražim stručnu pomoć protiv zavisnosti. Akcione prevare me takođe prate jer sam krao novac i od drugih ljudi. Dugovi su prebačeni na mene i mistake je zatvorio moj nalog pre nego što sam ga ponovo otvorio u roku od nekoliko dana. Sada je sve trajno blokirano. Mogu li da potražim ovaj novac nazad od banaka?