NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 317)

od kirekin
|
2.110.846 pregleda 14.508 odgovora |
1...316 317 318...788
Dodajte post

Kontaktirajte MiDates sajt Uradio sam to pre nego što su moji povraćaji sredstava bili podignuti, oni su brzo odgovorili da su smešteni u Holandiji, a ne u Velikoj Britaniji i da isplate nemaju nikakve veze sa njima.

Automatski prevedeno:

Da druže, već sam to uradio i imam dokaz za to!!

Automatski prevedeno:

Evo kopije njihovog argumenta. Kako je loše, gomila lopova.

file

file

file

Automatski prevedeno:

Iz ovoga, da li neko može da vidi nešto o čemu mogu da tvrdim,

1. Već sam rekao da nisam primio nikakvu komunikaciju putem e-pošte, molimo da dostavite dokaz o komunikaciji putem e-pošte.

2. Lažna adresa i broj telefona

3. Nema računa ili računa/nikada ništa nisam kupio

4. Prikazana politika refundiranja i snimak ekrana veb lokacije (priložiće se ispod)

5. Poruka e-poštom o tome da odbijaju da daju povraćaj novca, kako sam ja ovlastio

6. Dobili su moj pasoš itd.

7. Nema veb stranice za moje datume ili bilo kakve kontakt detalje na mreži.

file

Automatski prevedeno:

Bilo kakve informacije o kashia imperiji molim i hvala

Automatski prevedeno:
Dt100

Ovo je najbolji primer i dokaz prevare koji sam video u poslednje vreme.

Da li ste podneli policijski izveštaj?

Automatski prevedeno:

Ovo je najbolji primer i dokaz prevare koji sam video u poslednje vreme.

Da li ste podneli policijski izveštaj?

Automatski prevedeno:

To je ludo zar ne druže. Nemam ne. Neće moći mnogo da urade.

Ali zaista su počinili prevaru, pa bi možda bilo najbolje da podnesete žalbu policiji.

Automatski prevedeno:
Dt100

1. Recite banci da oni zapravo ne nude knjige na mreži (Grottobook) prodaje samo fizičke knjige.

2. Prijavite se tamo sa vašom e-poštom ili napravite nalog sa istom e-poštom koja se koristi za podnošenje žalbe, da biste tamo proverili detalje porudžbine.

3. Uporedite cene sa onim što će sada koštati. Pokušajte da pronađete stranicu na kojoj možete da se vratite u prošlost na toj stranici i proverite cene za koje su tada naveli knjige.

Banka ĆE proći kroz njihove dokaze, a zatim i vaš odgovor na njihove dokaze

Već mesecima je u sporu sa Fomiline UAB. Pobedio protiv Kuickbita i Bitsenta. Ostao je samo coinshop.rad.

Automatski prevedeno:

1. Recite banci da oni zapravo ne nude knjige na mreži (Grottobook) prodaje samo fizičke knjige.

2. Prijavite se tamo sa vašom e-poštom ili napravite nalog sa istom e-poštom koja se koristi za podnošenje žalbe, da biste tamo proverili detalje porudžbine.

3. Uporedite cene sa onim što će sada koštati. Pokušajte da pronađete stranicu na kojoj možete da se vratite u prošlost na toj stranici i proverite cene za koje su tada naveli knjige.

Već mesecima je u sporu sa Fomiline UAB. Pobedio protiv Kuickbita i Bitsenta. Ostao je samo coinshop.rad.

Automatski prevedeno:

Imao sam i spor oko Fomilina i očigledno sam izneo argument. Možeš li mi reći šta si rekao fomilinu molim mog prijatelja?

Takođe ću uraditi sve gore navedeno, hvala puno na vašem doprinosu!!

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Da li bi snimak ekrana koji kaže da nemam nalog kod njih bio dovoljan dokaz?

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Zdravo, žao mi je ne oni, ali sam dobio povraćaj sredstava od mojih datuma pod netačnim MCC-om u mojoj banci

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Takođe, MIDATES nemaju veb lokaciju!

Automatski prevedeno:
Dt100

Nadamo se da će vas onda podržati, zabrinutost je da je jedna banka dobra, druga je užasna. Mislim da ako možete da ga dovedete do arbitraže onda bi trebalo da budete ok. Da li je Visa ili Mastercard?

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Moj menadžer je zaista dobar i već zna da su lažne kompanije. Dakle, to je plus. Mastercard nažalost! Čuo sam da je viza mnogo bolja

Automatski prevedeno:
Materialgirl84 je izbrisao post

Automatski prevedeno:

Pokušavam da pristupim nalogu kaže da je moja e-pošta već registrovana.. kada kliknem na zaboravljena lozinka, e-mail ne prolazi 🤣 drže me za muda

Automatski prevedeno:

Mogu li dobiti neku preporuku o dobroj kladionici za sportsko klađenje

Automatski prevedeno:

Hvala vam 🙏 Nadamo se da će i dalje pomoći nakon što ih broj nas kontaktira

Automatski prevedeno:

Mogu li dobiti neku preporuku o dobroj kladionici za sportsko klađenje

Automatski prevedeno:

vvv.dontbeanidiotandgoavai.com

Automatski prevedeno:
Post od richydani4 je sakriven
Razlog: Uvredljiv sadržaj
1...316 317 318...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti