Drugi će možda moći da pomognu da trgovci reaguju jer znam da je nekoliko njih osporilo, možda treba da podele ono što su rekli kao da su izmislili vaše podatke, a zatim se vratite u banku i obavestite ih da se niste prijavili/ primiti robu itd.
Što se tiče povraćaja sredstava iz banke, ako nema odgovora, oni će vam refundirati, neće vam uskratiti povraćaj, predlažem da ih kontaktirate radi ažuriranja i ako im treba više vremena da vas obaveste u vezi sa bilo kakvim izazovima. Ako nema izazova, a zatim zatražite povraćaj, problem koji sam imao sa Barclaicard-om je osim ako zapravo ne razgovarate sa sporovima, onda rukovaoci nisu najbolji, ponovo ih pozovite i zamolite da razgovarate o sporovima, oni će vam dati tačan odgovor. Pod pretpostavkom da nema odgovora, trebalo bi da dobijete povraćaj novca prilično brzo.
Što se tiče zavisnosti, dobro urađeno jer ste već prijavljeni na Gamstop, da li ste takođe pokušali da instalirate Gamban, to je besplatno za stanovnike Velike Britanije, mislim da je dostupno kroz razgovor, zabranu, stop?
Automatski prevedeno: