Da li neko zna ko je Mastertools Northampton??? Ne mogu naći ništa
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Claude89
Dijamantski
Claude89
pre 1 godinu
Ne, ali ja sam svoju naplatio banci i dobio spor tako da oni ne odgovaraju
Automatski prevedeno:
Mizu
Claude89
Srebro
Claude89
pre 1 godinu
https://mastertoolsmania.au/ je prvi Gugl rezultat i dobio je adresu Northampton iako je dobio australski domen i ranije se pojavio ovde, prilično siguran da je tačna.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
bartekroz
Dijamantski
bartekroz
pre 1 godinu
U pogrešnoj temi mate
Automatski prevedeno:
Craigo1
Srebro
pre 1 godinu
Da li je neko imao posla sa Finnartom da pokuša da dobije povraćaj novca
Automatski prevedeno:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Anonymized839
pre 1 godinu
U pogrešnoj temi mate
In wrong thread mate
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Već sam ga premestio u drugu temu.
Hvala na upozorenju 🙂
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Craigo1
Dijamantski
Craigo1
pre 1 godinu
Proverite beleške. Neki od nas su u toku/osvojeni/banka u procesu povraćaja sredstava.
Sve informacije su ovde za njih.
Automatski prevedeno:
Claude89
Srebro
pre 1 godinu
Da li neko zna vmgames varsav? Takođe ne mogu naći ništa na njima.
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Radim dalje istraživanje, nisam siguran da li je to Chase ili trgovac, ali oni koriste Ethoca koja se koristi da bi se osiguralo da trgovci mogu da izaberu da direktno refundiraju i da ne prolaze kroz povraćaj sredstava ili to osporavaju, to je ono što dodaje vreme. Ako ne odgovore, onda ide kroz metod povraćaja sredstava, ali ono što ne kaže je da li to dodaje dodatno vreme (sada će poslati poruku Chase-u). Smešna stvar je što oni koriste ovu Ethoca-u to ih košta 35/45$ po upozorenju, a ja imam 6 na finnartu i 5 na artstridu £240 na jednom od 300 funti na drugom, ali sama upozorenja su ih koštala skoro isti iznos haha.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Craigo1
Anonymized825
Srebro
Anonymized825
pre 1 godinu
Koliko je to daleko unazad
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Dijamantski
pre 1 godinu
Verovatno na poslednjih 20 stranica. Sve informacije su na njemu, neko je sinoć podelio adrese e-pošte itd, a prošle nedelje je bilo diskusije o refundiranju.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Dingdong5
Dijamantski
Dingdong5
pre 1 godinu
Mislim da sam na bajt vestima direktor je video moju poruku, čekam odgovor, ali to nije bajt vest. Prilično sam siguran da je to ograničeno čvorište digitalnih bajtova jer su me informacije koje sam dobio od banke usmerile direktno na njih i kod koji su koristili opis. Isto je kao i na kući kompanije .Čekam odgovor Verujte mi ova osoba ne želi da na njihovoj Instagram stranici postavljam poruke u vezi sa njihovim podlim poslovima pa ću im dati priliku da odgovore. Ako nema odgovora do sutra .Sve rukavice su skinute Osoba je podkaster, definitivno ih je pronašla preko LinkedIn-a i oba profila su povezana .SMH. Čak sam morao da otvorim prokleti nalog i mrzim društvene mreže LOL 😆
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Santander nije čak ni stavio moj kroz povraćaj sredstava. Sporovi su rekli da su čekali 4 meseca da su stalno lagali .sada čekaju FOS
Poslao bih povratnu adresu e-poštom direktno generalnom direktoru/vlasniku i CC lokalnoj policijskoj stanici za Kipar, mislim da je to limasol, samo proverite adresu na veb stranici destream.
Zatim u imejlu takođe uputite pasus ili 2 policiji navodeći pitanje itd. saučesništvo u pranju novca