Da li je nemoguće vratiti novac od nekih kazina koji su imali licencu Curacao kada ste igrali, ali su sada dobili kostarikansku licencu. Pretpostavljam da je gotovo?
Nije li to beznačajno? Kazina na Curacau takođe nemaju organe za izdavanje dozvola kojima je stalo, tako da da li je u pitanju njihova licenca ili Kostarika zavisi u potpunosti od dobre volje određenog kazina.
Da li planirate da vratite svoj novac direktno iz kazina? Licenca nije bitna ako uložite žalbu na karticu.
kada ste podigli povraćaj sredstava, koji je razlog dat banci?
ako ste krenuli putem pogrešnog mcc koda, eskalirajte ga koliko je potrebno i pobedićete.
ako ste ga osporili rekavši da predmeti nisu primljeni itd., onda ipak nastavite sa tim jer će morati da dokažu da pružaju uslugu koja nije kazino ako to ima smisla. Ne brinite, igra može biti malo čekanja, ali nadamo se da ćete pobediti do kraja.
Hvala vam - ostavili su ga do 28. dana da se takmiče. Mislio sam da je gotovo i gotovo! Banka je to podigla kao dobro, a usluge nisu primljene - samo moram da vidim šta će se desiti, pretpostavljam - nikad nisam ni čuo za pre arbitražu 🤷♀
Roba i usluga nisu primljeni - čekali su do 28. dana, a onda su to vratili - sada moja banka kaže da mogu da započnu pre arbitražu - nikad nisam ni čuo za ovo - pretpostavljam da ću morati da vidim šta će se desiti
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Dijamantski
pre 1 godinu
Zdravo momci, imam pitanje.
Imam bankovni račun koji treba da bude zatvoren za deset dana. Dobio sam preko £500 u sporovima pre neki dan na ovom računu, ali mi ne dozvoljavaju da prenesem sredstva dok se moj račun ne zatvori? Mogu li oni ovo da urade?
Zašto zatvaraju banku zato što ste izvršili povraćaj sredstava? Mislim da oni to mogu, zavisi od okolnosti! Siguran sam da ako odeš u banku sa identifikacijom i objasniš da možeš da izvadiš svoj novac na taj način.
Automatski prevedeno:
Rex112
Srebro
pre 1 godinu
Ko je KTM Varšava, da li neko ima neke kontakt podatke?
U suštini, to je faza pre nego što Mastercard uđe, ali ovo će biti veoma loše za trgovca, tako da će to rešiti u vašu korist pre nego što dođe do toga, jer mastercard može detaljnije da ispita stvari i spreči ih da koriste bilo koju Mastercard karticu u budućnosti .
Da li bi to bilo isto i za vizu jer sam koristio Visa karticu? I znate li otprilike koliko dugo traje proces? Ne razumem zašto tada nisu prihvatili prvo povraćaj sredstava ako su znali da se sledeća faza može desiti