Ne znam da li je vaš isti - tako da sam podigao povraćaj sredstava i dobio početni povraćaj sredstava, a kompanija je osporila poslednjeg dana - tako da je moja banka to uzela pre arb koji traje 30 dana (moj konačni datum je 14.) pa sam u početku rekao da ne prepoznajem trgovca i da nisam dobio nikakvu robu od trgovca - vratili su se i rekli da jesu - pa sam dao više informacija banci i podigao je sada pod netačnim mcc - pa samo čekam da vidim sa čime će se vratiti 🤷♀ Nisam siguran da li sam to uradio na pravi način ili ne ili kakvi će biti rezultati, ali do sada nisam čuo ništa nazad
Automatski prevedeno:
babsbh
Anonymized960
Zlato
Anonymized960
pre 1 godinu
Odgovorio sam vam, ali iz nekog razloga čeka na pregled
Nisam rekao da sam ništa kupio - rekao sam da nisam kupio ništa od tog trgovca i ne priznajem uplate (ne znam da li je trebalo to da uradim) jer su se osporili i rekli da sam kupovao kod njih - tako da je tada moja banka sada počela pre arb sa netačnim mcc-om
Zdravo, čekao sam oko 50 dana, a onda sam ga jurio u ponedeljak dva dana kasnije dobio sam pismo sve je urađeno u jednom pismu izgledalo je mnogo brže nego prošli put