Započeću taj proces sada i nadam se najboljem - iako nisam siguran jer ukupno 47 transakcija i nemam pojma šta da ih predam, tako da će razgovarati sa bankom i videti da li mogu da pomognu, ali ne polažu mnogo nade jer ne vole da dodiruju kockarske transakcije.
Automatski prevedeno:
Indiesindy
Srebro
pre 1 godinu
Ah, to je bio kratkotrajan poduhvat. Starlingova se zahvaljuje na iskrenosti, međutim, zbog prirode transakcija i činjenice da ste dobili uslugu, povraćaj troškova ne bi bio izvodljiv.
Takođe su mi danas rekli da je to konačna odluka, ali kada sam pre neko veče razgovarao sa nekim telefonom, ona je bila potpuno na mojoj strani i rekla da se javim u ponedeljak nakon što je svim trgovcima dala vremena da odgovore. Definitivno ću ponovo da se sporim.
Nisam uspeo da pronađem nijednog od trgovaca i sumnjam da bi ionako vratili novac. Možda će ponovo razgovarati sa Starlingovom, ali ne polažući mnogo nade! Nadam se da ćeš imati više sreće od mene!🤞🏼
Prokletstvo, to je tako dugo lol. Nedavno sam upravo dobio slučaj nakon što sam ovde podneo žalbu protiv Jokabeta koji je njihov sestrinski sajt. Toliko im je potrebno da „obrade" povraćaj
Da lol ludo zar ne. Zanimljivo je da je moja žalba počela sredinom decembra, odbijali su povraćaj više od mesec dana sve dok moj tip Mihal nije počeo da govori ako se to ne reši to će uticati na njihovu ocenu lol. Ovo je moglo da se reši pre mnogo godina… Skoro da želim da tražim nadoknadu, znam da je to muka