Prilično sam nespretan u ovim stvarima, ali pokušaću. Ako neko želi da predloži nešto privatno, moj email je
Automatski prevedeno:
Curritokira
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Ali na čemu zasnivam tvrdnju? Da li je komercijalni kod lažan?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Curritokira
Dijamantski
Curritokira
pre 1 godinu
Samo uzmite si vremena sa tim, pobrinite se da pokrijete sve što ne izlazim sa sajta, ali možda vam neko drugi može pomoći na taj način
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Curritokira
Dijamantski
Curritokira
pre 1 godinu
Da, netačan kod trgovca, trebalo bi da bude kod za kockanje koji koriste, ovde postoje šabloni za korišćenje
Automatski prevedeno:
melrao007
Dijamantski
pre 1 godinu
Dobili su e-poštu od pikeleuma nakon što su ih jurili, tražili su uobičajene izvode i podatke o bankovnoj kartici. Ima li neko uspeha sa njima? Oni su moj najveći trgovac.
Automatski prevedeno:
poppyr
Curritokira
Srebro
Curritokira
pre 1 godinu
Vpbazar
niša
slim fit SFL - ovo izgleda kao pravi posao, ali mora biti uključeno u pranje novca.
script
Niko od ovih neće odgovarati na imejlove. Ali oni se takođe ne bore protiv povraćaja sredstava, pa im pošaljite e-poštu radi dokaza.
softver za raspršivanje - postoji kompanija u Nigeriji koja se zove Spraai softver, ali oni poriču da su povezani, tako da i za njih povraćaj naplate
Automatski prevedeno:
Curritokira
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Hvala vam puno!!!
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Curritokira
Dijamantski
Curritokira
pre 1 godinu
Bez problema sretno!
Automatski prevedeno:
Anon007
Srebro
pre 1 godinu
Treba mi pomoć momci
pokrenuo spor sa dobavljačem moje Visa kreditne kartice rekavši da je korišćen netačan MCC
danas mi je rečeno da mi ne mogu pomoći zato što sam ja to odobrio
nazvao ih i rekli su da ne mogu da podnesu pod VISA 12.7 jer sam svesno koristio sajt koji je koristio netačan kod trgovca da zaobiđe ovo
ima li ideja šta da radim?
Automatski prevedeno:
Anon007
Srebro
pre 1 godinu
„Pažljivo smo pregledali svu priloženu dokumentaciju i možemo razumeti vašu frustraciju i zabrinutost zbog nemogućnosti da rešite ovaj problem. Na osnovu vaših dokumenata primećujemo da ste deponovali u onlajn kazina, ali da je trgovac koristio pogrešan kod da zaobiđe zakone. Međutim, pošto su kreditne kartice zagarantovan način plaćanja i pošto ste dali ovlašćenje trgovcu da vaš [CC COMPANI] račun bude naplaćen, sa žaljenjem vas obaveštavamo da [CC COMPANI] nije u mogućnosti da vam pomogne."
ovo je nakon što sam zatražio spor/povraćaj sredstava pod Visom 12.7
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anon007
Dijamantski
Anon007
pre 1 godinu
Podnesite žalbu sada
Automatski prevedeno:
Anon007
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Na osnovu toga da ga neće podneti pod 12.7?
Momak na telefonu je rekao da sam svesno odobrio, moja poruka mu je bila u redu, ali nisam znao da li će biti odobreno ili ne, jer da je korišćen ispravan MCC kod, bio bi blokiran.
na kraju smo se vrteli u krug pa sam postavio zahtev za pristup predmetu da vidim informacije koje sam im dao sa namerom da ih ponovo pošaljem. Ali mislite da se umesto toga žalite?
Automatski prevedeno:
Curritokira
Anon007
Dijamantski
Anon007
pre 1 godinu
Podneo sam tužbu tvrdeći da ne prepoznajem te naplate sa netačnim MCC-om. Pretpostavljam da ću, kada potvrde da sam ja to ovlastio, biti u istoj situaciji kao i vi.
Automatski prevedeno:
Anon007
Curritokira
Srebro
Curritokira
pre 1 godinu
Nema smisla jer trgovcima daje slobodu da ga obrađuju na pogrešan način kako bi zaobišli ograničenja, ali mi kao potrošači striktno držimo sve. Apsolutno smrdi.
Automatski prevedeno:
Curritokira
Anon007
Dijamantski
Anon007
pre 1 godinu
Pa da...nadamo se da će nam neki član pomoći
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anon007
Dijamantski
Anon007
pre 1 godinu
Ako ne stignete nigde, žalba se okreće, novac bi se lako povratio ako bi bili podignuti itd itd., ne vidite razlog da oni ne budu podignuti, tim za povraćaj sredstava ne može to da uradi umesto vas, mora da eskalira do žalbi za povraćaj
Automatski prevedeno:
Anon007
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Hvala vam na ovome, vaša pomoć je veoma cenjena.
Nazvao sam ih i rekao da bih se žalio. Pitali su zašto i ja sam im rekao, savetnik je rekao da se 12 kodova obično koristi za prevaru. Rekao je da se neće žaliti, ali će samo refundirati troškove iz sredstava kompanije CC.
Vredi imati na umu da je ovaj CC bio nisko trocifren tako da nisam siguran da bih bio toliko srećan da je više.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anon007
Dijamantski
Anon007
pre 1 godinu
Ok odličan rezultat! da, lakše im je da odustanu, posebno ako je mali iznos, ali i za velike iznose jer bi potencijalno mogli sami da ga vrate
Automatski prevedeno:
Curritokira
Anon007
Dijamantski
Anon007
pre 1 godinu
Ali gde ste zvali banku?
Automatski prevedeno:
Curritokira
Dijamantski
pre 1 godinu
Imam oko 50 depozita u različitim prodavnicama... da li da kontaktiram njih ili banku?