Na osnovu čega ovo zasnivam, pošto nisam dobio ništa ni od jedne prodavnice koja ima naplatu?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Curritokira
Dijamantski
Curritokira
pre 1 godinu
Zdravo baš kao na forumu netačan mcc pa tako su moji urađeni
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Curritokira
pre 1 godinu
POMOZITE MOLIM VAS.. banka odbija da refundira troškove sa lažnim kodom jer sam potvrdio operacije PIN-om.
Ima li ideja za nastavak tvrdnje?
HELP PLEASE.. the bank refuses to refund the charges with a false code because I validated the operations with the PIN.
Any ideas to continue the claim?
AYUDA POR FAVoR.. el banco me deniega la devolución de los cargos con código falso pq he validado con el pin las operaciones.
Alguna idea para continuar reclamación??
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
IMO, trebalo je da idete putem Robe i usluge nisu primljene - ipak morate da dokažete da ste pokušali da kontaktirate trgovce.
Automatski prevedeno:
Curritokira
Dijamantski
pre 1 godinu
Pa moram da priznam da sam uplatio depozite ali ne odgovaraju???
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Curritokira
pre 1 godinu
Pa moram da priznam da sam uplatio depozite ali ne odgovaraju???
So I have to admit that I made the deposits but they don't correspond???
Entonces debo admitir que hice los depósitos pero no sé corresponden???
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Da, ako ste dali depozite, morate da kažete da ste ih dali, ali trgovci nisu pružili robu ili usluge. Moraćete ovo da dokažete.
Automatski prevedeno:
Curritokira
Anonymized847
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
Hvala vam na odgovoru. Razumem, ali to će biti komplikovanije jer mi se pojavljuje samo jedan kod sa šifrom finansijskih usluga.
Automatski prevedeno:
Curritokira
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li neko ima obrazac zahteva, molim?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Curritokira
Dijamantski
Curritokira
pre 1 godinu
Oni samo daju lažne račune da bi prigovorili na robu koja nije primljena, pa pazite na netačan mcc na koji se ne mogu vratiti
Automatski prevedeno:
calumharris
Anonymized839
Platinasti
Anonymized839
pre 1 godinu
Oni mogu da vide ime trgovca sa svog kraja i bez dodatnih informacija. Savetovali su mi da proguglam njihova imena, što sam i uradio, ali bez informacija.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
calumharris
Dijamantski
calumharris
pre 1 godinu
Koja je to banka jer su mi banke dale poštanski broj i stvarnu adresu šifru kategorije trgovca, ovo je bio Lloids Santander i moje kompanije za kreditne kartice
Oni i dalje aktivno trguju. Šta ti treba, imam dokaz o slotovima Namešten kada sam se žalio jer sam stalno bio izbačen iz igre svaki put kada bih pogodio bonus rundu i kada sam ponovo učitao ništa nije dalo. Blokirali su mi račun i nisu mi dali sredstva onda sam imao brojne pokušaje prevare na mojoj kartici. Morao sam da otkažem svoju karticu i naručim novu