U redu, ovo pismo vam je potrebno da biste otišli na FOS. Dobio sam e-poruke od njih, ali od pojedinačnih radnika možete pokušati nisam siguran da će funkcionisati, ali e-poruke koje šalju završavaju na @vise.com
Automatski prevedeno:
calumharris
Platinasti
pre 1 godinu
Na mojoj izjavi imam neke transakcije za Sbru Allnce.
Ima li šanse da budete Subaru Alijansa?
Na kući firme ovo ime [HARKOVLjUKA, Jelena] vezuje se za Astar Alliance doo. Njeno ime je svuda...
Automatski prevedeno:
Indiesindy
Anonymized954
Srebro
Anonymized954
pre 1 godinu
Imate li kontakt za njih ili nije vredno toga?
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Dijamantski
pre 1 godinu
Ko ima informacije o Falcora finansijama ili je imao sreće sa njima
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Gamblur
Dijamantski
Gamblur
pre 1 godinu
Postoje alati koje možete da preuzmete da blokirate sve sajtove, uključujući offshore sajtove za kockanje sa vaše IP adrese i rutera i kućne adrese Gamban Gamblock i betblock takođe razgovaraju sa vašim mobilnim provajderom, oni takođe mogu imati alatku. Nadam se da će pomoći da takođe vredi razgovarati sa nekim kome treba da potražite pomoć
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Oni su preplavljeni u trenutku kada je moja žalba pokrenuta početkom oktobra i tek ju je pokupio procenitelj
Automatski prevedeno:
ajb4
Srebro
pre 1 godinu
zdravo narode,
bilo kakve informacije o:
-Active Veb Limited, London
-lanro sistemi ograničeni
-infiniti europ sarl
Hvala
Automatski prevedeno:
kellyharry436
Bronza
pre 1 godinu
Hvala
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Ovo su neki od tekstova koje stalno dobijam, prijavljujete ih kao neželjenu poštu, itd. ali oni stalno stižu mora da su neka vrsta scamvare-a koji koriste za to.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
exodus1
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
I ja, prijatelju, i ne mogu da ih se otarasim. Razmišljao sam da kontaktiram svog telefonskog operatera ili tako nešto!
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
exodus1
Dijamantski
exodus1
pre 1 godinu
Da, verovatno će vam samo reći da promenite svoj broj. Nerado to radim. Imao sam to već 25 godina, to nije u redu ili prave kazina to rade!
Automatski prevedeno:
pyne88
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Zdravo Paul
kada ste izvršili povraćaj sredstava u kojoj ste banci bili.
Da li ste imali sreće sa povratkom naplate kod kompanije skinsmagnate??
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
pyne88
Dijamantski
pyne88
pre 1 godinu
Zdravo, ne kažem da je banka jer su bile veoma dobre i ne želim da se ovde spominje ništa što je banka podigla i vratili su se rekavši da sam dobio skinove, a na arbitraži je bilo oko 3 nedelje još nema odgovora
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li neko ima adresu e-pošte za Stokholmsku policijsku upravu? Borim se da pronađem na mreži.
Upravo sam dobio ažuriranje o mom slučaju FOS-a da postoji kašnjenje zbog zaostatka...
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Dijamantski
pre 1 godinu
Bili bismo veoma zahvalni ako neko ima kontakt podatke za trgovca pod opisom 'depozit kripto pol'?
Pretpostavljam poljsku kompaniju zbog 'pol' dela.
Automatski prevedeno:
poppyr
Anonymized916
Srebro
Anonymized916
pre 1 godinu
To je kuickbit/Bitsent aka još 500 imena
Automatski prevedeno:
Anonymized916
poppyr
Dijamantski
poppyr
pre 1 godinu
Hvala, imao sam osećaj da bi moglo biti. Da li ste i sami imali sreće sa depozitom putem kriptovaluta?
Upravo sam danas poslao zahtev za povraćaj novca na bitsent.eu za opis „bitsent eu ab sales", ali je očigledno to bilo malo jasnije u pronalaženju detalja za kontakt. Iako iznenađenje, gdpr adresa e-pošte na njihovoj veb lokaciji se vratila kao da nije pronađena, tako da bez sumnje nisu usaglašeni sa gdpr-om.