To bi moglo značiti da pokušavaju da dobiju detalje kako bi napravili nalog kako bi podržali svoju prevaru, tako da budite pametni o vama. Možda grešim, ali samo budi oprezan.
Zaista se nadam da nije. Oni su čak pokušali da naplate moju karticu pod drugim imenom trgovca bez moje dozvole koju mi je banka vratila kada sam nazvao.
Evo šta su do sada rekli:
Nakon što sam odgovorio:
Sigurno ne mogu mnogo da urade samo da im daju osnovne detalje?
Automatski prevedeno:
user1234
Bronza
pre 1 godinu
Zdravo, na ovom forumu sam već nekoliko meseci. Dobio sam depozite nazad od dva kazina, novac od Elegro-a i Anthill centra direktno u moju banku. Takođe imam nekoliko povraćaja sredstava za koje čekam ishod. Ali većina mojih transakcija je prošla kroz revoluciju koji odbijaju povraćaj sredstava na osnovu toga što sam ja odobrio transakcije. Bez obzira šta uradim ili kažem revoluciji, nisam imao sreće, veoma frustrirajuće! Verujem da kada trgovci vide njegov Revolut nalog, čak ni ne pokušavaju. Dobio sam novac iz mravinjaka pravo u banku bez prigovora, ali sada tražim povraćaj novca da revolucija čak ni ne pišu na bilo koju e-poštu
Dobio sam potpuno isti ishod kada sam ih kontaktirao. Zamolio sam banku da izvrši povraćaj sredstava na kojoj sam bio na sajtu i stavio svoju e-poštu i ona kaže da ne postojim, tako da bih uradio i to i dobio snimak ekrana toga, a onda ako pokušaju da naprave nalog, možete pružiti dokaz da su račun upravo otvorili.
pa zapravo mudar je zatvorio moj nalog pre neke nedelje... Izgleda da kockanje nije dozvoljeno u njihovim T&C-ima koji trenutno pokušavaju da ulože žalbu, ali nikada nisu imali dugme za otkazivanje spora za mene. Neverovatno su spori, to je bolno
pa zapravo mudar je zatvorio moj nalog pre neke nedelje... Izgleda da kockanje nije dozvoljeno u njihovim T&C-ima koji trenutno pokušavaju da ulože žalbu, ali nikada nisu imali dugme za otkazivanje spora za mene. Neverovatno su spori, to je bolno
Hi mate,
well actually wise closed my account the other week… Looks like gambling isn’t actually allowed in their t&c’s currently trying to appeal it but it never had a cancel dispute button for me. They’re incredibly slow it’s painful
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
To je razlog zašto pitam. Od septembra nije bilo dugmeta Otkaži i sada vidim dugme. Nisam spomenuo ništa o kockanju. jesi li?