NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 480)

od kirekin
|
2.113.998 pregleda 14.510 odgovora |
1...479 480 481...788
Dodajte post
exodus1

Imate li imejl za njih

Automatski prevedeno:
exodus1

To bi moglo značiti da pokušavaju da dobiju detalje kako bi napravili nalog kako bi podržali svoju prevaru, tako da budite pametni o vama. Možda grešim, ali samo budi oprezan.

Automatski prevedeno:
tharm

Automatski prevedeno:
Bbpaul

Zaista se nadam da nije. Oni su čak pokušali da naplate moju karticu pod drugim imenom trgovca bez moje dozvole koju mi je banka vratila kada sam nazvao.

Evo šta su do sada rekli:

file Nakon što sam odgovorio: file

Sigurno ne mogu mnogo da urade samo da im daju osnovne detalje?

Automatski prevedeno:

Zdravo, na ovom forumu sam već nekoliko meseci. Dobio sam depozite nazad od dva kazina, novac od Elegro-a i Anthill centra direktno u moju banku. Takođe imam nekoliko povraćaja sredstava za koje čekam ishod. Ali većina mojih transakcija je prošla kroz revoluciju koji odbijaju povraćaj sredstava na osnovu toga što sam ja odobrio transakcije. Bez obzira šta uradim ili kažem revoluciji, nisam imao sreće, veoma frustrirajuće! Verujem da kada trgovci vide njegov Revolut nalog, čak ni ne pokušavaju. Dobio sam novac iz mravinjaka pravo u banku bez prigovora, ali sada tražim povraćaj novca da revolucija čak ni ne pišu na bilo koju e-poštu

Automatski prevedeno:
user1234

Da li postoji način da podelite ono što kažete u ovim imejlovima? Da uključi.

Takođe, i drugi su govorili o revoluciji.

Automatski prevedeno:
exodus1

Ovo je interesantno. Obaveštavajte nas ako je moguće!

Automatski prevedeno:
exodus1

Možete li da me obaveštavate, obavestite me ako dobijete refundiranje od VBMSC-a

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Hoću. Nisam siguran da hoće da budem iskren jer mi je elegro postavio ista pitanja i onda rekao da ne mogu da me pronađu

Automatski prevedeno:
dowsktt

Upravo sam koristio šablon sa stranice 5 i za kazina i za trgovce, samo sam ih malo promenio

Automatski prevedeno:
exodus1

Hvala

Automatski prevedeno:

Da li bi neko imao imejl ili kontakt za Deloraze doo?

Automatski prevedeno:

Ima li informacija o Artic innovations ltd i Trndbm-u?

Automatski prevedeno:
exodus1

Dobio sam potpuno isti ishod kada sam ih kontaktirao. Zamolio sam banku da izvrši povraćaj sredstava na kojoj sam bio na sajtu i stavio svoju e-poštu i ona kaže da ne postojim, tako da bih uradio i to i dobio snimak ekrana toga, a onda ako pokušaju da naprave nalog, možete pružiti dokaz da su račun upravo otvorili.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
calumharris je izbrisao post

Za sve koji su podneli spor preko banke. Koju ste opciju izabrali?

Automatski prevedeno:

Da li neko zna šta mogu da uradim po pitanju BitInvestor plaćanja? (Kripto provajder radi za kazino Jackbit kao glavni dobavljač plaćanja)

Automatski prevedeno:

Bilo ko drugi ima veoma loše iskustvo sa mudrim.

podneo svoj spor 31. januara

oni su još uvek na pregledu... To je apsolutni problem

Automatski prevedeno:

Dobro veče! Ima li ažuriranja od Vise-a?

Da li imate crveno dugme za otkazivanje spora na dnu? file

Automatski prevedeno:
calumharris

zdravo druže,

pa zapravo mudar je zatvorio moj nalog pre neke nedelje... Izgleda da kockanje nije dozvoljeno u njihovim T&C-ima koji trenutno pokušavaju da ulože žalbu, ali nikada nisu imali dugme za otkazivanje spora za mene. Neverovatno su spori, to je bolno

Automatski prevedeno:

zdravo druže,

pa zapravo mudar je zatvorio moj nalog pre neke nedelje... Izgleda da kockanje nije dozvoljeno u njihovim T&C-ima koji trenutno pokušavaju da ulože žalbu, ali nikada nisu imali dugme za otkazivanje spora za mene. Neverovatno su spori, to je bolno

Automatski prevedeno:

To je razlog zašto pitam. Od septembra nije bilo dugmeta Otkaži i sada vidim dugme. Nisam spomenuo ništa o kockanju. jesi li?

Automatski prevedeno:
1...479 480 481...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti