NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 482)

od kirekin
|
2.100.741 pregleda 14.496 odgovora |
1...481 482 483...787
Dodajte post

https://fintelegram.com/ekposing-the-dark-side-of-online-gambling-vhistleblover-reveals-alarming-tactics-of-illegal-platforms-in-the-uk/

momci dobijaju vaše priče posebno tamo gde su uključene kompanije regulisane FCA-om kao što su Clear junction, Tink Finance, Zen, Falcora Finance itd. Pročitao sam nekoliko tamo objavljenih priča i FCA je preduzela mere da neki prerađivači zaplene imovinu u okviru imovinske koristi stečene kriminalnim radnjama, jačina u brojevima!!! . To takođe može pomoći na duge staze sa refundiranjem otvorenih bankarskih plaćanja

Automatski prevedeno:
Nasrin999

Zdravo, i ja pokušavam sreću sa MiStake-om, ali oni sada ignorišu moje imejlove. Mogu li da pitam kojim ste putem krenuli sa njima?

Hvala.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Zdravo druže, objavljujem ovde samo kada osetim da mogu da pomognem, ali nemam više šta da kažem ili učinim da pomognem a što nije ovde stavljeno, bojim se!

Automatski prevedeno:

Budite oprezni sa povraćajem sredstava na revolutu sada. Rudnici traju već 53 dana i rekli su da ne mogu da refundiraju dok trgovac ne odgovori uprkos njihovim sopstvenim uslovima koji kažu da ako ne odgovore za 45 dana na slučaj koji mi je dodelio. Oni sada odugovlače sa ovim

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

U redu, tako mudar je odbio moj povraćaj novca jer kažu da je roba isporučena. Sećam se da ste rekli o tome da im pokažete dokaz o drugom povraćaju sredstava o pogrešnom MCC kodu, zar ne? Šta si im tačno rekao

Automatski prevedeno:
Vkieranc

U redu, upravo sam rekao da mi je vraćen novac za identičan kod moje glavne banke i poslao sam kopiju pisma o povraćaju novca i kopirao ga u FOS, a onda su ga podigli rekavši da je to zbog ovih dokaza koji su ih podigli. Nisam siguran da li je kopiranje u FOS uticalo na to

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

pod tim mislite dodati fos u e-poštu takođe?

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Da, uradio sam ovo jer sam mudro poslao pismo konačnog odgovora sa savetom da ga odnesem FOS-u

Automatski prevedeno:
Lakita1994

Upravo sam primio privremeni povraćaj novca od banke

Automatski prevedeno:
Materialgirl84 je izbrisao post

Destream - Nema odgovora na ćaskanje, nema odgovora e-poštom, nema refundiranja. Ipak 🙂

Automatski prevedeno:
tamiirender

Isti iznos +800 funti za Kesspai. Još nema odgovora. Prijavio ih Cafiu.

Automatski prevedeno:
exodus1

Tražili su moje podatke i sada ništa skoro dve nedelje ćutanja, tako da sam sada u procesu povraćaja sredstava.

Automatski prevedeno:
calumharris

I ja sam 15/2, ali nisam dobio odgovor, zar ne?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Koji je e-mail FOS-a?

Automatski prevedeno:
tamiirender

Još ništa 🙁

Automatski prevedeno:

Da li ste direktno dobili povraćaj novca? Imam dsservltd na svojim transakcijama.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Zdravo druže, nalazi se na veb stranici, pogledajte ispod:

Automatski prevedeno:

Izvinite što se ponavljam, ali video sam da se Elegro pominje nekoliko puta ovde, da li su nekome direktno refundirali? Oni su bili jedni od mojih retkih trgovaca za transakcije karticama u ukupnom iznosu od nekoliko stotina, ali svaki put kada im pošaljem e-poštu oni samo traže još izvoda i nastavljaju da odugovlače. Hvala unapred.

Automatski prevedeno:
Waldo1984

Poslao sam svoje podatke od juče i rekao im da ću kontaktirati svoju banku ako ne dobijem odgovor u roku od 48 sati. Sutra oko 15 časova bilo bi 48 sati. Čak su pokušali da iskoriste moju karticu i naplatili su mi pod trgovačkom 'dsgnhunt' idiote lopove

Automatski prevedeno:
1...481 482 483...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti