NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 494)

od kirekin
|
2.103.651 pregleda 14.498 odgovora |
1...493 494 495...788
Dodajte post
Bbpaul je izbrisao post
Materialgirl84

Takođe su poslali izjavu (samo relevantne bitove) i kažu da ne prepoznaju transakcije. Iskrene laži.

Automatski prevedeno:
Anon007

Upravo sam im napisao masivnu e-poštu i pokazao da imam toliko dokaza o njima. Čak sam napravio lažni račun na goldenbet-u da bih napravio lažni depozit i pogledao šta se ispostavlja...

file

Automatski prevedeno:
Vkieranc je izbrisao post

Rekli su mi to, ali su se onda vratili i rekli mi da ne mogu da identifikuju isplate

Automatski prevedeno:
Materialgirl84 je izbrisao post

Kako ste onda od njih dobili povraćaj novca?

Automatski prevedeno:

Ne znam kako je materialgirl84 imao toliko sreće. I dalje mi šalju isto generičko smeće govoreći da me ne prepoznaju. Poslao sam im gomilu dokaza da pokažu da imaju moj novac, ali ništa. Ološi. Pustiću svoju banku da se pozabavi time.

Automatski prevedeno:

Mogu li nešto da uradim kada prođe 120 dana?

Automatski prevedeno:

Mogu li nešto da uradim kada prođe 120 dana?

Automatski prevedeno:

Dobio sam povraćaj novca direktno od trgovca. Neki od njih 2023, neki 2024.

Automatski prevedeno:
calumharris

Samo se ne javljam od njih, pikeleum, nikotpf, finnart

Automatski prevedeno:
calumharris

Dobio sam odgovor od pikeleuma pre 3 nedelje tražeći izjave, ali ništa od tada, a takođe sam ih jurio.

Automatski prevedeno:
melrao007

Žao mi je što to čujem. Imao sam različite trgovce.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Nakon drugog e-maila šaljem izjave i ističem vbmsc transakcije i kada sam se jutros probudio, oni su vraćeni.

Automatski prevedeno:
calumharris

da li ste uradili nešto ovako daleko? Nisam gledao tako daleko unazad, ali to bi promenilo igru

Automatski prevedeno:
exodus1

Da, moja banka je rekla ne! Definitivno povraćaj ako možete.

Automatski prevedeno:
Materialgirl84

da li je to nakon što su rekli da ne mogu da vas identifikuju?

Automatski prevedeno:
Colin09 je izbrisao post
Materialgirl84

Morao sam. Želim da se oporavim koliko god mogu. Da li je neko uspeo sa Mobilumom ?

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Da nakon što su rekli da ne mogu da pronađu transakcije tada sam odgovorio sa izjavama, nisam više čuo, samo povrat novca preko noći

Automatski prevedeno:
1...493 494 495...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti