da, pokušao sam da kažem ovo Monzu, ali oni nisu imali ništa od toga. hvala ipak.
Automatski prevedeno:
tharm
pops22
Zlato
pops22
pre 1 godinu
Ja volim isti generički odgovor od vemosac-a na 5 poslatih e-poruka
Dragi .....
Kao što je ranije pomenuto, nismo bili u mogućnosti da identifikujemo bilo šta na osnovu informacija koje ste dali, tako da nismo u mogućnosti da ponudimo bilo kakve detalje ili pomoć u vezi sa transakcijama.
Ako smatrate da su ove transakcije lažne, preporučujemo da kontaktirate svoju banku koja je izdala da biste rešili problem pokretanjem postupka povraćaja sredstava.
Automatski prevedeno:
pyne88
Platinasti
pre 1 godinu
Zdravo svima koji su upravo prošli kroz moje izjave, moje glavne izjave koje su od mene dobile visoke uplate i pokušavam da lociram je,
D-Svcl
Kriptomija
Steamkeishop
Farepsica
Sknsmgnt
da sam ovo dobio nazad, bio bih više nego srećan 😃
Automatski prevedeno:
pyne88
tharm
Platinasti
tharm
pre 1 godinu
Poslao sam im ovaj e-mail juče i onda sam jutros dobio isti odgovor, ali onda sam večeras pogledao svoj bankovni račun i imam na čekanju uplate od njih koje su vratili. Nadam se da ćeš i ti negde stići k
Automatski prevedeno:
calumharris
Platinasti
pyne88
pre 1 godinu
Zdravo svima koji su upravo prošli kroz moje izjave, moje glavne izjave koje su od mene dobile visoke uplate i pokušavam da lociram je,
D-Svcl
Kriptomija
Steamkeishop
Farepsica
Sknsmgnt
da sam ovo dobio nazad, bio bih više nego srećan 😃
Hi everyone just gone through my statements my main ones that got high payments from me and I am trying to locate is,
D-Svcl
Criptomy
Steamkeyshop
Farepsica
Sknsmgnt
if I just got these back I would be more then happy 😃
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Sknsmgnt = skinsmagnate 🍻
Automatski prevedeno:
pyne88
Platinasti
pre 1 godinu
Da li je neko bio uspešan sa skinsmagnatom?
Automatski prevedeno:
Anonymized916
pops22
Dijamantski
pops22
pre 1 godinu
Mislite da je to zato što ste spomenuli kockanje?
Automatski prevedeno:
tharm
pyne88
Zlato
pyne88
pre 1 godinu
Nadamo se da k
Automatski prevedeno:
tharm
pyne88
Zlato
pyne88
pre 1 godinu
Da. Imao sam preko 900 transakcija i vratio sam 650. Tvrdili su da su vratili sve. Uspeo sam da podignem povraćaj sredstava u okviru refundiranja koji nije primljen jer sam imao e-poštu u kojoj je obećan povraćaj sredstava. Moram da sačekam do 12. marta na rezultat povraćaja sredstava
Automatski prevedeno:
pyne88
tharm
Platinasti
tharm
pre 1 godinu
Da li je ovo za skinsmagnate koji ste dobili povraćaj novca??
Automatski prevedeno:
Anonymized954
pyne88
Dijamantski
pyne88
pre 1 godinu
Neće vam direktno vratiti novac, to bi morala biti banka. Kontaktirao sam ih nedeljama. Lično kontaktirao njihovu vlasnicu i mesto gde radi
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li je neko čuo za ARTAIBUI?
Automatski prevedeno:
barborasp
Platinasti
pre 1 godinu
Ima li neko iskustva sa M Tech-om?
Plaćanje je izvršeno u Estoniji.
Automatski prevedeno:
Materialgirl84
Dijamantski
pre 1 godinu
Ko je čuo za KTM Poland, App Easicours, Apperator Help, Mdts, Adpoint poslovna rešenja, spaimpf clmnt
Automatski prevedeno:
Lottie48
Materialgirl84
Dijamantski
Materialgirl84
pre 1 godinu
Apperator je deo Helpersma. Easicours je indijska kompanija koja se ne javlja
Automatski prevedeno:
Lottie48
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Pokušavam godinama. Oni su zaista agresivni i nije ih briga!
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Materialgirl84
Dijamantski
Materialgirl84
pre 1 godinu
KTM mi je odmah vratio novac
Automatski prevedeno:
aditzuca7
Srebro
pre 1 godinu
Da li je neko do sada imao uspeha sa povraćajem sredstava preko Revoluta? Većina mojih je zaista bila validna i poslata su trgovcu, do sada niko od njih nije odgovorio. Rok za odgovor trgovaca bio je juče i danas. Kada sam pitao korisničku podršku o tome, rekli su da može potrajati duže bez ikakvog objašnjenja. Kažu da poštuju VISA propise, ali VISA propisi kažu da ako trgovac ne odgovori u roku od 30 dana, slučaj se odlučuje u moju korist. Tako da sam sada zaglavljen čekajući. Ima li neko iskustva sa ovim?
Automatski prevedeno:
Gamblur
Platinasti
pre 1 godinu
Elegro me pita za 'heš broj' jer navodno ne mogu da identifikuju moje transakcije kao moje, da li neko zna šta je ovo?