Ja volim isti generički odgovor od vemosac-a na 5 poslatih e-poruka
Dragi .....
Kao što je ranije pomenuto, nismo bili u mogućnosti da identifikujemo bilo šta na osnovu informacija koje ste dali, tako da nismo u mogućnosti da ponudimo bilo kakve detalje ili pomoć u vezi sa transakcijama.
Ako smatrate da su ove transakcije lažne, preporučujemo da kontaktirate svoju banku koja je izdala da biste rešili problem pokretanjem postupka povraćaja sredstava.
Poslao sam im ovaj e-mail juče i onda sam jutros dobio isti odgovor, ali onda sam večeras pogledao svoj bankovni račun i imam na čekanju uplate od njih koje su vratili. Nadam se da ćeš i ti negde stići k
Da. Imao sam preko 900 transakcija i vratio sam 650. Tvrdili su da su vratili sve. Uspeo sam da podignem povraćaj sredstava u okviru refundiranja koji nije primljen jer sam imao e-poštu u kojoj je obećan povraćaj sredstava. Moram da sačekam do 12. marta na rezultat povraćaja sredstava
Da li je neko do sada imao uspeha sa povraćajem sredstava preko Revoluta? Većina mojih je zaista bila validna i poslata su trgovcu, do sada niko od njih nije odgovorio. Rok za odgovor trgovaca bio je juče i danas. Kada sam pitao korisničku podršku o tome, rekli su da može potrajati duže bez ikakvog objašnjenja. Kažu da poštuju VISA propise, ali VISA propisi kažu da ako trgovac ne odgovori u roku od 30 dana, slučaj se odlučuje u moju korist. Tako da sam sada zaglavljen čekajući. Ima li neko iskustva sa ovim?