NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 496)

od kirekin
|
2.092.129 pregleda 14.474 odgovora |
1...495 496 497...786
Dodajte post
Bbpaul

da, pokušao sam da kažem ovo Monzu, ali oni nisu imali ništa od toga. hvala ipak.

Automatski prevedeno:
pops22

Ja volim isti generički odgovor od vemosac-a na 5 poslatih e-poruka

Dragi .....

Kao što je ranije pomenuto, nismo bili u mogućnosti da identifikujemo bilo šta na osnovu informacija koje ste dali, tako da nismo u mogućnosti da ponudimo bilo kakve detalje ili pomoć u vezi sa transakcijama.

Ako smatrate da su ove transakcije lažne, preporučujemo da kontaktirate svoju banku koja je izdala da biste rešili problem pokretanjem postupka povraćaja sredstava.

Automatski prevedeno:

Zdravo svima koji su upravo prošli kroz moje izjave, moje glavne izjave koje su od mene dobile visoke uplate i pokušavam da lociram je,

D-Svcl

Kriptomija

Steamkeishop

Farepsica

Sknsmgnt

da sam ovo dobio nazad, bio bih više nego srećan 😃

Automatski prevedeno:
tharm

Poslao sam im ovaj e-mail juče i onda sam jutros dobio isti odgovor, ali onda sam večeras pogledao svoj bankovni račun i imam na čekanju uplate od njih koje su vratili. Nadam se da ćeš i ti negde stići k

Automatski prevedeno:

Zdravo svima koji su upravo prošli kroz moje izjave, moje glavne izjave koje su od mene dobile visoke uplate i pokušavam da lociram je,

D-Svcl

Kriptomija

Steamkeishop

Farepsica

Sknsmgnt

da sam ovo dobio nazad, bio bih više nego srećan 😃

Automatski prevedeno:

Sknsmgnt = skinsmagnate 🍻

Automatski prevedeno:

Da li je neko bio uspešan sa skinsmagnatom?

Automatski prevedeno:
pops22

Mislite da je to zato što ste spomenuli kockanje?

Automatski prevedeno:
charmainepyne88

Nadamo se da k

Automatski prevedeno:
charmainepyne88

Da. Imao sam preko 900 transakcija i vratio sam 650. Tvrdili su da su vratili sve. Uspeo sam da podignem povraćaj sredstava u okviru refundiranja koji nije primljen jer sam imao e-poštu u kojoj je obećan povraćaj sredstava. Moram da sačekam do 12. marta na rezultat povraćaja sredstava

Automatski prevedeno:
tharm

Da li je ovo za skinsmagnate koji ste dobili povraćaj novca??

Automatski prevedeno:
charmainepyne88

Neće vam direktno vratiti novac, to bi morala biti banka. Kontaktirao sam ih nedeljama. Lično kontaktirao njihovu vlasnicu i mesto gde radi

Automatski prevedeno:

Da li je neko čuo za ARTAIBUI?

Automatski prevedeno:

Ima li neko iskustva sa M Tech-om?

Plaćanje je izvršeno u Estoniji.

Automatski prevedeno:

Ko je čuo za KTM Poland, App Easicours, Apperator Help, Mdts, Adpoint poslovna rešenja, spaimpf clmnt

Automatski prevedeno:
Materialgirl84

Apperator je deo Helpersma. Easicours je indijska kompanija koja se ne javlja

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Pokušavam godinama. Oni su zaista agresivni i nije ih briga!

Automatski prevedeno:
Materialgirl84

KTM mi je odmah vratio novac

Automatski prevedeno:

Da li je neko do sada imao uspeha sa povraćajem sredstava preko Revoluta? Većina mojih je zaista bila validna i poslata su trgovcu, do sada niko od njih nije odgovorio. Rok za odgovor trgovaca bio je juče i danas. Kada sam pitao korisničku podršku o tome, rekli su da može potrajati duže bez ikakvog objašnjenja. Kažu da poštuju VISA propise, ali VISA propisi kažu da ako trgovac ne odgovori u roku od 30 dana, slučaj se odlučuje u moju korist. Tako da sam sada zaglavljen čekajući. Ima li neko iskustva sa ovim?

Automatski prevedeno:

Elegro me pita za 'heš broj' jer navodno ne mogu da identifikuju moje transakcije kao moje, da li neko zna šta je ovo?

Automatski prevedeno:
makelios6 je izbrisao post
1...495 496 497...786
Idi na stranicuod 786 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti