NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 553)

od kirekin
|
2.139.208 pregleda 14.531 odgovora |
1...552 553 554...789
Dodajte post

Zdravo svima, nedavno sam imao spor sa SANTANDER-om. Nisu imali povraćaj novca jer dobijaju informacije pre povraćaja.

Kupi Danas sam dobio poruku da mi je nalog ograničen, nazvao sam SANTANDER-a i rekli su da mi ne mogu pomoći, ali će me istražitelj nazvati.

Stvarno se brinem zašto bi to bilo?? Zato što nisam dobio nikakav povraćaj sredstava od SANTANDER-a.

Da li je neko ovo doživeo??

Automatski prevedeno:

Ograničenja se mogu postaviti iz više razloga, uglavnom radi zaštite bezbednosti naloga. Ako vratite ove iznose, nemate o čemu da brinete. Nadamo se da će to uskoro srediti za vas.

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post

Prijaviti VAS za prevaru? 🤣 Da su pokušali onda bi razotkrili sve što rade tako sigurno da kažu da nema šanse da se to dogodi.

Automatski prevedeno:

Neka pokušaju!!!

Automatski prevedeno:

Reci im da to sprovedu. Ne mogu da vas prijave za prevaru kada ste vi taj koji je prevaren.

Automatski prevedeno:
exodus1

Da li vas je onda nazvao islednik?? Šta si im rekao??

Automatski prevedeno:

Evo jednog, siguran sam da će se neki ljudi oduševiti u vezi sa Santedom. Ja sam u sporu sa GoldenBet-om i obavestio sam ih da sam juče uveče pokrenuo pravni postupak i kontaktirao svoju banku. Još uvek imam račune i kod Rolletto-a i kod CosmoBet-a jer još nisam tražio da se zatvore. (Depoziti su isključeni, samo sam hteo da pripazim na njih) jutros se dobro prijavio na oba naloga. Dobio sam generičku dosadnu e-poštu o T&C-u od GoldenBet-a (znate onaj) pre oko sat vremena. Idite da se prijavite na CB i Rolletto i nisko i gle, oba naloga su zatvorena zbog kršenja odeljaka 9 i 10 njihovih Uputstava i uslova (neki pas o tome da ima više naloga, lažne aktivnosti) i onda zujanje „možemo samo da zatvorimo vaš nalog jer haha". Smešno kako kada zapretim pravnim tužbama im je zabranjeno, ali kada sam rekao Mistakeu da sam zavisnik od kockanja, nisu uspeli da prenesu tu informaciju. Nije mi više bio potreban dokaz da su lažovi, ali ovo apsolutno potvrđuje. U nadi da su blokovi znak nekog pomeranja na njihovom kraju u pogledu nekog nazadovanja, ali sumnjam u to.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Materialgirl84

Zdravo, možete li mi pomoći sa Dsservltd?

Moj email je

Automatski prevedeno:
Apple1234

zdravo

Da li ste uspeli da kontaktirate GENGURU? Ne mogu ga nigde naći.

Hvala unapred.

Automatski prevedeno:
tunit222

Vratili su mi novac. Pošaljite im e-poštu

Automatski prevedeno:
juaky24

Poslao sam nekoliko mejlova, ali bez odgovora. I ja sam došao u ćorsokak!

Automatski prevedeno:

Kspoverslide i grottobooks/midates su oni koje sam jurio, bez mnogo uspeha.

Automatski prevedeno:
Apple1234

Kazino ili ko?

je od 24. oktobra skoro 6000€ isplaćeno uvek različitim kompanijama

cd kei store talinn

Kuillessai Budapest

Cracc Prague cz

itd.

Kontaktirao sam kazino i zatražio povraćaj novca. Da vidimo šta se dešava.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Trgujte E0000480 nakon povraćaja sredstava za povraćaj sredstava.

Ako neko mora da me kontaktira i objasniću.

Automatski prevedeno:
Apple1234

Možete li mi reći koju adresu e-pošte ste koristili da ih kontaktirate?

U slučaju da ne odgovore, bar ću imati dokaz za svoju banku da sam pokušao da ih kontaktiram.

Hvala unapred

Automatski prevedeno:

Tako da sam viđao sve kazina kojima sam ranije pisao o zavisnosti od kockanja i sličnim stvarima i nisko i gle, jedan od mojih naloga je otvoren. Zanimljivo je da nije bilo opcije za proveru transakcija! Rekao sam im da idem kod advokata o tome šta su radili jer sam ih zamolio da zauvek isključe moj nalog zbog ozbiljne navike kockanja i zašto je još uvek otvoren čak i nakon što sam od njih tražio povraćaj novca pre više meseci! Ovo nije santeda, pogledajte odgovor koji ne možete da isključite putem ćaskanja uživo ili morate da pošaljete e-poštu menadžeru i često ne dobijete odgovor! Uradio sam isto sa Mrslotijem i nikada nije zatvoreno niti je odgovoreno! filefile

Automatski prevedeno:

Zdravo da li neko ima bilo kakvu informaciju o TERRVERS

Ne mogu nigde da ga nađem

Automatski prevedeno:
Jwright1998

To je isto kao i falkora finansije koje se samo prikazuju kao terrveri za transakcije karticama

Automatski prevedeno:
Stash9

Ah, nema nade za povraćaj sredstava?

Automatski prevedeno:
1...552 553 554...789
Idi na stranicuod 789 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti