NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 575)

od kirekin
|
2.129.796 pregleda 14.516 odgovora |
1...574 575 576...788
Dodajte post
Lucid_1337

potrebna mi je tvoja pomoć da uradim nešto za mene

the tradeMentum

ne mogu da zahtevam povraćaj novca zbog nevažećeg domena jer je UK ograničena

mogu li vam poslati informacije putem e-pošte

vi samo kopirate zalepite u tradeMentum i zatražite od mene jer švedski nije ograničen jer su ljudima već vraćeni novac

sajt je https://tradeMentum.net

Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir

Zdravo šta je ovo gpt za ćaskanje da li vredi koristiti transakcije u vrednosti od £6000

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

da jeste

kažete svom problemu na chat gpt

chat GPT će napisati jako razrečeno pismo

Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir

Ok videćemo kako ide onaj koji sam poslao 1. hvala

Automatski prevedeno:

Zdravo svima

Trenutno čekam povraćaj od £12,000 nakon što sam zatvorio svoj nalog. Džekpot pljačkaši sada ne odgovaraju. Poslao sam e-poštu više puta. Neki od njih kažu da je obrađeno i poslato meni i da ću ga dobiti za 10 radnih dana

Ali onda mi neće poslati dokaz o povraćaju novca. Kada sam ponovo pitao, rekli su da se na tome još radi. Kod njih je sve u suprotnosti. Kad god razgovaram sa ćaskanjem uživo, kažu da još uvek nije poslato.

Uplate depozita dolaze iz moje banke kao TRVRS ili TREVVERS

Svaki put kada sam primio novac u prošlosti, to je bio od ANTHILL CENTRE LIMITED

Koje su šanse da mi se novac vrati?

Podigao sam povraćaj novca u mojoj banci, ali je odbijen. Međutim, oni to istražuju zbog prevare..očekujući taj ishod

Neki savet????

Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir

Pošalji mi mejl S

Automatski prevedeno:

Koristio chatgpt za izradu e-pošte/pisma u poslednjem pokušaju da dobijem povraćaj novca direktno od kazina. Pismo je bilo neverovatno sročeno.

Takođe sam poslao e-poštu MasterCard-u, ali žele da ih nazovem.

I poslao sam e-poštu novinaru koji je ranije pomenut.

Dakle, držali smo prste za dobar ishod iako se ne nada!

Automatski prevedeno:

Da li je neko od ovih kazina odobrio GDPR zahtev, a oni samo stalno odgovaraju da mogu da pristupim istoriji transakcija iako su moji nalozi blokirani

Automatski prevedeno:

Da li je neko od ovih kazina odobrio GDPR zahtev, a oni samo stalno odgovaraju da mogu da pristupim istoriji transakcija iako su moji nalozi blokirani

Automatski prevedeno:

Moj kazino uvek odgovara:

Žao nam je što ovaj zahtev toliko traje, ali nažalost nema određeni vremenski okvir. Potrudićemo se da ove informacije pružimo što je pre moguće.

-----

Iskreno se izvinjavamo zbog neprijatnosti. Potrudićemo se da vam ove informacije dostavimo što je pre moguće. Hvala vam na strpljenju i razumevanju.

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

poslao sam vam e-poštu o Tradementumu ako možete da mi pomognete

Automatski prevedeno:
Stash9

Odbijaju da mi daju moje. U toku sam prijavljivanje nadležnim regulatornim telima

Automatski prevedeno:
outdoorstoyours

Ima li sreće?

Automatski prevedeno:

file viza daje 20 dana trgovcima za spor. ali danas je 21 dan, reci mi da li pobeđujem!?

Automatski prevedeno:

zdravo

Tako da i ja prolazim kroz ovaj proces, nije idealno jer razumem da je to moja odgovornost, ali voleo bih da smo zaštićeniji. Potpuno sam zaštićen GamStop-om i banke imaju zaštitu, ali očigledno je da su ove sumnjive veb stranice zaobiđene!

Pokušao sam da pozovem svoju banku (Zopa Debit) da dogovorim da se oni vrate zbog falsifikovanja MCC kodova itd., ali čini se da agenti jednostavno ne razumeju. Da li postoji način da ovo uradim?

Moje transakcije se pojavljuju kao:

• MNTKS
  • CLMNT
  • DPA*DSLTD
  • TERRVERS
  • COREACTIVE LTD
  • ZIPH
  • MIDLBR NORTHAMPTON

Ako ih kontaktiram direktno, nemoguće je pronaći bilo kakve informacije o njima.

Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir

Nateraće vas da čekate celih 40 dana, bojim se, osim ako se trgovac ne vrati i kaže da to ne osporava

Automatski prevedeno:
WhoNext

Držite se njih, oni znaju šta je. Dobio sam sve nazad dvaput podignite sadnju

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Paul, da li ste imali problema sa bankama koje su vam zatvorile račune s kojima ste pokrenuli sporove sa njima?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Kako ste uopšte prihvatili tužbu? Njihovo pozivanje nije bilo od velike pomoći. Da li ste pokušali da kontaktirate ove sumnjive trgovce ili direktno u banke?

Automatski prevedeno:
JosieRosie46

Samo Monzo, ali to je bilo pre oko 6 godina

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Nervozan sam zbog podizanja tervvera sa rbs jer ima oko 1000 funti

Automatski prevedeno:
1...574 575 576...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti