Primetio sam da ste na ovom forumu već 8 meseci i još uvek tražite kontakt podatke? Povraćaj je samo 4 meseca. Da li se slobodno krećete iz radoznalosti?
Automatski prevedeno:
WhoNext
Srebro
pre 1 godinu
Pokušao sam da pronađem kontakte za sve moje, ali to je nemoguće.
Šta ljudi govore svojoj banci (vizi) kada traže povrat novca? Pokušao sam u subotu, ali jednostavno nisu razumeli kada sam rekao da su ofšor kazino, ali koriste različite kodove da zaobiđu ograničenja na kreditnim karticama
Svaka pomoć i uputstva su veoma cenjeni jer imam 20 hiljada funti koje mi očajnički treba da pokušam da se oporavim
Primetio sam da ste na ovom forumu već 8 meseci i još uvek tražite kontakt podatke? Povraćaj je samo 4 meseca. Da li se slobodno krećete iz radoznalosti?
I've noticed you been on this forum for 8 months and still asking for contact details? Chargeback is only 4 months. Are you free rolling out of curiosity ?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ne druže, imao sam težak recidiv prošlog meseca i to je bio jedan od glavnih, kao i BITLAB (Bitebloom Labs LTD) i Online DG*B i više varijacija. Nisam uspeo da nateram banke da ponovo podignu moje povraćaje sredstava jer mi je previše neprijatno da ponovo pitam! Iako sam imao uključene međunarodne blokade i plaćanja su i dalje izlazila u stranim valutama! 🤷♂ Bio sam uspešan i dobio sam mnogo novca nazad, ali kao ludi idiot ponovo sam se loše proveo!
I've noticed you been on this forum for 8 months and still asking for contact details? Chargeback is only 4 months. Are you free rolling out of curiosity ?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Odgovorio sam druže, ali objava se razmatra lol! Nijedan drug definitivno nije freeloading, bio je idiot i povratio se
Nisam siguran da li ste svesni, ali možete pretraživati nit pritiskom na malo špijunsko staklo na vrhu. Vredi pokušati u slučaju da vam se niko ne vrati u narednih nekoliko dana.