NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 595)

od kirekin
|
2.103.486 pregleda 14.498 odgovora |
1...594 595 596...788
Dodajte post
Howdydowdy je izbrisao post
Kishen2777

Transact365 se ne pojavljuje u fca registru i nucleus365 fca broj je isti kao i njihova veb lokacija. Da li ste sigurni da je to što govorite tačno?

Automatski prevedeno:
Dt100

Nema problema 👍🏻

Automatski prevedeno:
Bbpaul

Pozitivno, ako pogledate linkove. Svi oni rade za obe kompanije isti ljudi.

Automatski prevedeno:

Ja se ne bojim. Moj spor o terverima je završen 05.03.2025. Oni to još nisu osporili. Ali pretpostavljam da će napraviti lažnu fakturu

Automatski prevedeno:
Lloydie2525

Da, i meni se to desilo, podneo sam žalbu finansijskom ombudsmanu

Automatski prevedeno:
Kishen2777

Primetio sam da Nucleus365 i Transact365 dele istu fizičku adresu. Međutim, mislio sam na registracijske brojeve FCA. Čini se da Transact365 nije registrovan kod FCA, ali ste spomenuli da jeste. Što se tiče Nucleus365, njihov FCA broj se poklapa sa onim što je naveden u FCA registru, ali ste pomenuli drugi broj. Baš me zanima odakle ta informacija, jer mi se čini netačnim. Mogao bih da grešim, ali koliko vidim, nisam našao nijednu referencu koja bi to podržala.

Automatski prevedeno:

Jedno od kazina kojima sam poslao službenu e-poštu za povraćaj novca se vratio tražeći ovo ......

1.Fotografija bankovne kartice: Fotografija bankovne kartice korišćene za depozit, sa selfijem koji prikazuje karticu. (U slučaju depozita ovim metodom)

2. Fotografija sa pasošem (ili ličnom kartom): Fotografija na kojoj držite pasoš (ili ličnu kartu) blizu lica, osiguravajući da su svi podaci jasno vidljivi.

3. Pasoš (ili lična karta): Jasna fotografija vašeg pasoša (ili lične karte) sa vidljivim ličnim podacima, zajedno sa drugim ličnim dokumentom po vašem izboru (kao što su poreska potvrda, uverenje o osiguranju, vozačka dozvola, izvod iz matične knjige rođenih, itd.).

4. Izvor bogatstva: platne liste ili dokumenti koji pokazuju poreklo deponovanih sredstava, kao što je pismo vašeg poslodavca ili preduzeća.

5. ID naloga za igre: ID vašeg naloga za igre, obično se nalazi u gornjem desnom uglu ispod dugmeta „Lični nalog".

6. Račun za komunalne usluge: Nedavni račun za komunalne usluge (struja, gas, itd.) sa vašim imenom i adresom, izdat u poslednjih 30 dana.

7. Izvod iz banke: Nedavni bankovni izvod sa vašim imenom i adresom, izdat u poslednjih 30 dana.

8. Dokaz o adresi: Dokument koji potvrđuje vašu trenutnu adresu stanovanja (npr. ugovor o zakupu, pismo vlade ili nedavni izvod iz banke).

9. Selfi sa ličnom kartom: selfi na kojem držite svoj službeni identifikacioni dokument (pasoš, ličnu kartu, itd.) da biste potvrdili da je lična karta vaša.

10. Dokaz o prihodu: Dokumenti poput poreskih prijava, platnih listova ili pisama o potvrdi zaposlenja koji pokazuju vaš izvor prihoda.

11. Istorija transakcija: Snimak ekrana ili dokument koji prikazuje nedavnu istoriju transakcija sa vašeg bankovnog ili igračkog računa, koji podržava vašu aktivnost depozita ili povlačenja

Automatski prevedeno:
melrao007

Mora da je vetar!

Automatski prevedeno:
Anonymized849 je izbrisao post
Bbpaul

Osećam da moram da se složim sa tim, garantovano da i dalje neće vratiti novac.

Automatski prevedeno:

Da li neko ima šablon ili grubi pregled onoga što treba da kažem u e-porukama kazinima ili trgovcima?

Automatski prevedeno:

Osećam da moram da se složim sa tim, garantovano da i dalje neće vratiti novac.

Automatski prevedeno:

Ne bih poslao ništa od toga! Nazovite me sumnjivim, ali oni će to u najboljem slučaju iskoristiti protiv vas, au najgorem prodati na crnom tržištu

Automatski prevedeno:
Caz111111111 je izbrisao post
Lloydie2525

Koristite chatgpt, sjajno je samo mu recite da želite napisano formalno pismo da zahtevate povraćaj novca zbog netačnih MCC-a i deskriptora, možete da stavite šta god želite i AI će formirati e-poštu koju kopirate i nalepite i izmenite informacije o imenima, datumima itd.

Automatski prevedeno:

Pretpostavljam da ako odete na veb lokaciju, već imate... informacije će biti tamo!

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Pa to je tvoj dokaz.. niko ne odgovara tako da nemaš izbora osim da podigneš povraćaj. Imate dokaz da ste pokušali, a oni nisu potvrdili vašu komunikaciju. Dalje izazivanje sumnje da su prevareni.

Automatski prevedeno:

Kako pokrećete to pitanje? Da li je u pitanju MCC ili roba nije primljena? Proverio sam Ripple-ovu politiku privatnosti i čini se da oni ne pružaju konkretnu GDPR adresu e-pošte za kontakt. Međutim, možete pokušati da zatražite zahtev za pristup subjektu (SAR) putem njihove e-pošte za podršku i koristite to kao dokaz kada kontaktirate Monza. Ako ne odgovore u roku od 30 dana, možete eskalirati problem i prijaviti ih.

Automatski prevedeno:
1...594 595 596...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti