Oh, vidim. To je veoma frustrirajuće, 8k je očigledno mnogo novca, nemam toliko u plaćanju karticama, ali većina mojih je SEPA koja se takođe kreće u desetine hiljada, ali sa Pikeleum-om samo 800 funti. Nisu mi rekli da mi više nisu obrađivač plaćanja, ali da su „aranžmani sa drugim stranama van naše brige". Nedavno sam takođe imao sličan odgovor od Elegra (još jedan trgovac iz Santede za one koji nisu upoznati).
Nisam stručnjak za ovakve stvari, ali se samo pitam kako postoji poslovni odnos između ovih trgovaca i nelicenciranih kompanija za kockanje. Da li ih vode isti ljudi ili samo uzimaju proviziju od pogrešnog kodiranja ovih transakcija uz svoje legitimne poslovne interese? Čini se da je nezakonito to što oni rade, ali onda kada se obratite FCA i drugim regulatornim telima, izgleda da nikog nije briga. Elegro-ov sopstveni veb-sajt kaže da su trgovci koji koriste njihovu platformu za ilegalno kockanje protiv njihovih sopstvenih Uslova i da ne služe pojedincima iz Ujedinjenog Kraljevstva, ali kada im na ovo skrenete pažnju, ne izgledaju ni najmanje zabrinuti!
Automatski prevedeno: