NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 626)

od kirekin
|
2.138.468 pregleda 14.528 odgovora |
1...625 626 627...789
Dodajte post
Gamblur

Banke koriste termin transfer novca. Uobičajeno poznat kao bankovni transfer. Očigledno nije plaćanje karticom. Pravila za povraćaj sredstava Mastercard/visa ne važe za transfere novca pa se ne mogu povraćati. Sepa se koristi za transfer novca da, ali tipično za transakcije u evrima gde se većina ovih trgovaca nalazi.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Bbpaul

Oh, vidim, hvala. Nisam znao da su Nikotpf ili Elegro navedeni kao trgovci za bankovne transfere, sve moje su bile za Falcora Finance i nekoliko transakcija karticama za te gorepomenute trgovce (iako su ovo samo Santeda sajtovi o kojima govorim).

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Bbpaul

Dakle, u osnovi bih mogao da pošaljem e-poštu niko tehnologijama i da koristim tu e-poštu sa njihovim odgovorom na povraćaj sredstava? Plaćanja su išla u nikotpf zenit marketing sa moje kreditne kartice Mastercard.

Automatski prevedeno:
Martin61

Pa, takođe ćete morati da pošaljete e-poruku zenit marketingu. Niko Technologies deluje kao tehnički provajder za trgovce, zato vidite Nikotpf na početku, a zatim procesor plaćanja. Nemam iskustva sa Zenitom. Moji su bili Nikotpf*elegro.eu . Ali elegro je bio dovoljno dobar da pokrene povraćaj sredstava nakon što ih je obavestio o situaciji i kontaktirao banku. Nisu svi trgovci ova zadruga. Ako ste sigurni da su to bila plaćanja karticama, pošaljite im obe e-poruke i odnesite taj dokaz nazad u svoju banku da podigne povraćaj sredstava. Ja bih otišao na robu koja nije primljena lično, ali bi trebalo da saznate šta zenit prodaje.

Automatski prevedeno:
Bbpaul

Poslao sam e-poštu i Elegro-u i nikotpf-u, kao i nikotpf-u sa 3 različita trgovca posle njega - pikelpai rešenja, concord market i rešenja za često postavljana pitanja. Kada je Elegro poslao e-poštu, vratio se sa obično odgovorom da niste naš kupac i da kontaktirate nikotpf, nakon što su na kraju dobili odgovor od nikotpfa, oni su rekli da su oni samo procesor plaćanja za trgovce i da prođu kroz moju banku, što ja ne mogu jer su sve transakcije bile preko 120 dana, uglavnom od juna do novembra prošle godine.

Automatski prevedeno:
melrao007

Ali sudeći po 3 trgovca koje ste spomenuli.. elegro nije bio ni uključen. Tako da očigledno elegro nema nikakve veze sa tim.

Automatski prevedeno:
melrao007

Morate da kontaktirate pikelpai, concord i fak. Da je elegro umešan, videli biste elegro povezanog sa nikotpf*, ali po zvucima 3 koje ste spomenuli ne uključuju elegro. Zato zaboravite na elegro.

Automatski prevedeno:
Bbpaul

Kontaktirao sam Elegro kada sam saznao da su povezani sa nikotpf-om. Trgovci za koje ne mogu da pronađem kontakt podatke.

Automatski prevedeno:
melrao007

Da, trgovci nemaju kontakt podatke. Svi registrovani na istoj adresi u Londonu kod poljskih vlasnika. 0 kontakt podataka

Automatski prevedeno:
Martin61

Negde će biti kontakt detalji. Pokušajte da saznate ko je kompanija holding banke preko vaše banke. Posebno pitajte za sve uključene posredničke ili korespondentne banke. Možda zatražite MT103 ako je novac otišao u drugu zemlju.

Automatski prevedeno:

Da li je neko izvršio povraćaj sredstava sa Skrillom?

Automatski prevedeno:
Bbpaul

Da, ali banke pitaju kako ste došli do kupovine od njih, pa ako ne postoji stvarna veb lokacija za kupovinu i ne možete da vidite na svojoj izjavi šta kažu da ste kupili, onda se ni to ne uklapa.

Automatski prevedeno:
Bbpaul

To nije tačno Elegro i Niko su povezani.

Automatski prevedeno:
Waldo1984

Znam to, ali elegro nije na njenoj izjavi, pa kako bi to funkcionisalo?

Automatski prevedeno:
Waldo1984

Da ovo. Jedan na mojoj glavnoj izjavi je KIcoin. Mislim da prodaju novčiće. Što mislim da bi se pokrili jer pokazuje da kupujem novčić, ali se onda prenosi direktno na sajt za igre.

Automatski prevedeno:
Bbpaul

Vredi pokušati sa drugim ljudima koji nisu imali Elegro i samo su Niko na svojim izjavama rekli da su im refundirani preko Elegra.

Automatski prevedeno:
Waldo1984

Mora da sam to propustio. Pa možda pitajte ko je uspeo da ide tim putem. Ipak, nisam video ništa u vezi s tim. Samo kada je elegro bio direktno na transakcijama

Automatski prevedeno:
Bbpaul

Mogao sam da pomešam, ali kada sam prvi put pitao koga smo kontaktirali za Nika, uvek se govorilo da je to Elegro jer Niko nije imao imejl na početku, ne da bih mogao da pronađem, ali sam sada naišao na to i ionako su kooperativni kao Elegro.

Automatski prevedeno:
Waldo1984

Prošao sam sve to sa Nikom i Elegrom pre par meseci kada sam ih oboje kontaktirao. Tako da mogu govoriti samo o svom iskustvu. I u potpunosti sam vraćen. Ali moje transakcije su jasno identifikovale obe kompanije Nikotpf*elegro.eu. nisu pokazali Nikotpf*pikel Nikotpf*zenith itd. Možda je vredno pitati Niko-technologies.eu za kontakt podatke ovih kompanija vrednih pokušaja.

Automatski prevedeno:
Cr2023

Povrat mi je naplaćen tako što sam rekao da sam kupio digitalne novčiće u coinshopu, ali nisam dobio robu. Ponovo potpuno vraćeno. Kunem se da je to način na koji pristupate situaciji i predstavljate sebe. Vidim da toliko ljudi ovde ide u sve oružje i pali banke verovatno okreće leđa takvim situacijama.

Automatski prevedeno:
1...625 626 627...789
Idi na stranicuod 789 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti