Ili ste to uradili na mreži? Ako jeste, da li ste potraživali robu i usluge koje niste primili? O lažnoj transakciji?
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Dijamantski
Robbie89
pre 1 godinu
Jesi li ih nazvao i rekao ovo?
Ili ste to uradili na mreži? Ako jeste, da li ste potraživali robu i usluge koje niste primili? O lažnoj transakciji?
Did you ring them and say this?
Or did you do it online? If so, did you claim for goods and services not received? Of fraudulent transaction?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
na mreži, potražio sam pogrešan MCc kod i Mispresenttion sa MasterCard sporom
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Dijamantski
Robbie89
pre 1 godinu
Jesi li ih nazvao i rekao ovo?
Did you ring them and say this?
Or did you do it online? If so, did you claim for goods and services not received? Of fraudulent transaction?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
vidi
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
pre 1 godinu
Mastercard SAD i EU su sada odvojeno u kontaktu oko jedne specifične veb stranice - pomenuo sam ih više puta ovde. Izgleda da to shvatate veoma ozbiljno, pa se nadamo da će ovaj uskoro biti ograničen (nije Santeda!). Ovo je prvi put da osećam da Mastercard to zaista shvata ozbiljno, a ne samo daje odgovore na deonicama.
Automatski prevedeno:
barborasp
Platinasti
pre 1 godinu
Gde mogu da nađem kontakt na Visa-u? Evropa.
Automatski prevedeno:
bwastook
Zlato
pre 1 godinu
Malo sam u stanju mirovanja.
još uvek ne mogu da osporim Monzo transakcije jer moram da dam trgovcima priliku da odgovore.
čekam odgovor kazina na moju AML žalbu (nadajući se da će ponuditi povraćaj novca).
čini se da je sada igra čekanja, ona koja donosi mentalno mučenje lol.
Automatski prevedeno:
bwastook
Anonymized1081
Zlato
Anonymized1081
pre 1 godinu
Postoje 2 trgovca kod kojih sam se više puta prijavio na Monzo i oni stalno odbijaju moj spor govoreći da treba više informacija iako sam dao sve što sam mogao. Međutim, jedan od ovih trgovačkih sporova je ostao otvoren i ja sam pobedio jer trgovac nije ni odgovorio, pa kako da ih odbijaju. Ima li ideja?
Kako je ovo još uvek pitanje? Kupovinu kriptovaluta i bankovnih transfera su bukvalno stotine puta nazivali bespovratnim — od strane svih, uključujući i vas. Nema pogrešnog kodiranja.
Ova osoba pokazuje naziv transakcije, a ne iznos, tako da sarkastičnost u vezi sa iznosima i nije toliko smešna. Bilo je dosta ljudi kojima su uspešne velike iznose vraćene, ali ne moraju vam ništa dokazivati.