Mastercard SAD i EU su sada odvojeno u kontaktu oko jedne specifične veb stranice - pomenuo sam ih više puta ovde. Izgleda da to shvatate veoma ozbiljno, pa se nadamo da će ovaj uskoro biti ograničen (nije Santeda!). Ovo je prvi put da osećam da Mastercard to zaista shvata ozbiljno, a ne samo daje odgovore na deonicama.
Postoje 2 trgovca kod kojih sam se više puta prijavio na Monzo i oni stalno odbijaju moj spor govoreći da treba više informacija iako sam dao sve što sam mogao. Međutim, jedan od ovih trgovačkih sporova je ostao otvoren i ja sam pobedio jer trgovac nije ni odgovorio, pa kako da ih odbijaju. Ima li ideja?
Kako je ovo još uvek pitanje? Kupovinu kriptovaluta i bankovnih transfera su bukvalno stotine puta nazivali bespovratnim — od strane svih, uključujući i vas. Nema pogrešnog kodiranja.
Ova osoba pokazuje naziv transakcije, a ne iznos, tako da sarkastičnost u vezi sa iznosima i nije toliko smešna. Bilo je dosta ljudi kojima su uspešne velike iznose vraćene, ali ne moraju vam ništa dokazivati.