Bilo je vreme da i ja skinem temu druže. Sad ću pomoći kome pomažem i to je to za mene. Na kraju sam proslijedio druge Santeda stvari nekom drugom da se sada bavi tako da nema potrebe da budem ovdje. Bilo je to sjajno iskustvo učenja za sve, ali ako ostanete na ovome, vaš um će biti fokusiran samo na kockanje i još mnogo toga na život!
Hej, rekli ste da imate informacije za Santedu. Verujem da je goldenbet deo njih, to je moj najveći kazino, a zatim sledi Freshbet za koji sam bio uveren da ima isti tim za podršku, jer kada dobijem odgovore iz bilo kojeg od ta dva kazina, e-poruke dolaze za nekoliko minuta jedna od druge i skoro su identične od reči do reči. Mislim da sam im poslao oko 10 e-poruka i svaki odgovor je isti t&c generički bik. Osim jučerašnjeg od goldenbet-a gde su me zamolili da preciziram ograničenja Gamstop-a i gamcare-a.
Ako biste mogli da mi prosledite informacije kada budete spremni, to bi bilo sjajno. Hvala
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.