Svako ima kontakt podatke za Vallet Topup Sp. z oo?
Mislim da su povezani sa Kuckbitom, ali su potpuno beskorisni za razgovor.
Zdravo, možete li mi dati Terrversovu e-poštu? Hvala
Kompanija:
Novčanik Topup Sp. z oo
Registrovan u Poljskoj.
Kontakt e-pošte:
Korisnička podrška:
Valletto UAB (pridruženo lice):
Zaštita podataka (GDPR): DPO@valletto.eu
Zdravo! Kada sam želeo da kontaktiram Slimfit za sopstvene transakcije, pronašao sam ovu sumnjivu veb lokaciju:
http://vvv.slimfitclinic.co.uk/contact-us/
Poslao sam im najmanje tri mejla, ali bez odgovora.
Nisam siguran da li je to stvarni trgovac, ali to barem možete koristiti kao dokaz da kontaktirate trgovca kada pokrenete spor sa bankom.🙂
(Pokrenuo sam i dobio spor u novembru prošle godine, Slimfit ga nije osporio.)
da li neko zna ko su DeSerLtd?
Destream. Ovo je jedan od najpopularnijih ovde druže. Ako pročitate unazad možda 30/40 stranica, dobićete 99% informacija o popularnim
Da, izvinjavam se što sam upravo sve pronašao kroz traku za pretragu, hvala na odgovoru, iako cenim vašu pomoć.
Malo je dosadno, ali ako pročitate, naći ćete toliko korisnih informacija 👍🏻
hvala ti
Hvala puno!
Takođe tražim Recharge OU, ako neko ima pojma.
Recharge OU je estonski ogranak Recharge.com
Podrška putem e-pošte:
Ako vidite OU nakon plaćanja, najverovatnije je estonski - to je njihova verzija LTD
Danas sam predao svoje dokumente i ispunio ih. Poslao i Clear Bank - vidi šta se dešava
Hvala druže, veoma cenim.
Kreditne kartice su zabranjene za kockanje u Velikoj Britaniji, tako da je prevara verovatno tačna - kompanije su pokušale da prikriju usluge da bi zaobišle blokade.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.