Isto mislim, druže, iznenađen sam što sam preživeo ovoliko dugo, iskreno, već 17 godina.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
exodus1
Dijamantski
exodus1
pre 1 godinu
Uradio sam to kao gest, ali momak je kao pas sa koskom, nikad više!
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Waldo1984
Dijamantski
Waldo1984
pre 1 godinu
Nije molitva, radim to
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 1 godinu
Iskreno, ljudi koji naplaćuju drugima informacije su, po mom mišljenju, jednako loši kao i ovi sumnjivi kazina! Svi smo u istom čamcu i lično, pod uslovom da sam već dobio povraćaj novca, nije me briga sa kim delim informacije koje sam pronašao o ovim trgovcima, zapravo bih radije da moj trud ne bude uzaludan i da podelim informacije sa što više ljudi! Ne zaboravimo da bez ljudi koji slobodno dele informacije niko od nas ne bi bio u poziciji da povrati novac!
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Waldo1984
Dijamantski
Waldo1984
pre 1 godinu
Samo ga ignorišite, sva njegova sranja, pa ćemo ga pojesti za doručak😂😂😂
Ne, nisam siguran da je ovo glupo, recidivirao sam jednom u 6 meseci, nije postojao sistem, sreća je kako je ispalo za mene, ali ću to prihvatiti.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
wafflezoo
Dijamantski
wafflezoo
pre 1 godinu
Pa svi smo u istom čamcu, pa zašto bi išli protiv mene
Automatski prevedeno:
Anonymized849
Srebro
pre 1 godinu
Kada završite sa međusobnim prozivanjem, može li neko da potvrdi ko je zapravo deserltd?
Napisaću svoje pismo, hvala 😂😂
Automatski prevedeno:
lewis57
Srebro
pre 1 godinu
Ovo sam danas dobio nazad. Očigledno znam za 180 dana, ali vredelo je pokušati. Bilo je za Wintermads, bar su mi odgovorili, tako da ako još nekome treba povraćaj novca u tom roku, odgovore.
Automatski prevedeno:
lewis57
Anonymized849
Srebro
Anonymized849
pre 1 godinu
DeSerltd su destrim
Automatski prevedeno:
Denzoor
Srebro
pre 1 godinu
Ne mogu da pronađem nikakve informacije o SELLPRO MANCHEST - uplaćena sredstva na Starsplay kazinu.