NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 696)

od kirekin
|
2.105.275 pregleda 14.502 odgovora |
1...695 696 697...788
Dodajte post

Kod koje banke je ovo bilo?

Automatski prevedeno:
wafflezoo

Sa Revolutom je nemoguće čak ni ja da ne mogu da prikupim 6000 funti, tako da je to sada sa FOS-om, neki ovde kažu da su uspeli.

Automatski prevedeno:
lewis57

Zdravo druže, u roku od 180 dana nisam siguran, ali mislim da je nekoliko njih bilo preko toga, ne mnogo.

Automatski prevedeno:

Sa Revolutom je nemoguće čak ni ja da ne mogu da prikupim 6000 funti, tako da je to sada sa FOS-om, neki ovde kažu da su uspeli.

Automatski prevedeno:

Najgore je što sam dokazao da su sve transakcije prevarne, a njih i dalje nije briga. Izgleda da i ja idem u OM lol

Automatski prevedeno:

I da li neko ima kontakt informacije za Santeda BV?

Automatski prevedeno:
wafflezoo

I ja sam sve to uradio, oni to jednostavno ignorišu, rade sa sumnjivim momcima! Kripto je dobio svoje sa FOS-om. Mislim da su i moje žalbe potpuno upropastili.

Automatski prevedeno:

Kreativno digitalno rešenje. Neko je ovde objavio nešto pre neki dan. Ima li neko pomoć, molim?

Automatski prevedeno:

Kreativno digitalno rešenje. Neko je ovde objavio nešto pre neki dan. Ima li neko pomoć, molim?

Automatski prevedeno:

Jesi li nešto otkrio/otkrila?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Trenutno sastavljam najveću moguću optužbu protiv Santede. Kako su se uplate prikazivale na vašem izvodu? Da li su to bile uplate debitnim/kreditnim karticama sa Falcora Finance na njima? Da li su uspešno povraćane zbog pogrešnog MCC kodiranja?

Automatski prevedeno:
wafflezoo

Da li su to bila debitna/kreditna plaćanja? Koji je bio MCC kod?

Automatski prevedeno:
Jcejejxjvujr

Zdravo, da li misliš na Online DG? Jer mi takođe piše da je CorzaPlay povezan sa CorvinuSpay-om.

Automatski prevedeno:
bwastook

Izgleda da me jednostavno ignorišu, bio bih vam zahvalan na bilo kakvoj pomoći.

Automatski prevedeno:
Educated_ant

Ništa slično tome, druže, sve različite vrste, sva plaćanja debitnim karticama su izvršena kao netačna. MCC. Falkora finansije su TTP (procesor treće strane). Oni su premostili plaćanje između sajta i trgovca jer su kompanija iz Velike Britanije i to će se videti na vašim plaćanjima. Ostala koja sam imao bila su Pej-Op, banka nije mogla ništa da uradi povodom toga.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

I ja sam sve to uradio, oni to jednostavno ignorišu, rade sa sumnjivim momcima! Kripto je dobio svoje sa FOS-om. Mislim da su i moje žalbe potpuno upropastili.

Automatski prevedeno:

Da, dobio sam dva slučaja protiv Revoluta. Oba su bila zbog neuspeha u povraćaju sredstava jer roba i usluge nisu primljene uprkos prijemu dokaza. Još uvek nisu ništa preduzeli i nisu vratili novac, ali je to u toku - Masterkard je takođe preuzeo odgovornost za situaciju. Zanimljivo je da je Kvikbit bio krajnji vlasnik 3 plaćanja - tako da ne znam šta će se desiti sa njima. Već su uklonjeni sa sistema u brojnim zemljama.

Automatski prevedeno:

Ništa slično tome, druže, sve različite vrste, sva plaćanja debitnim karticama su izvršena kao netačna. MCC. Falkora finansije su TTP (procesor treće strane). Oni su premostili plaćanje između sajta i trgovca jer su kompanija iz Velike Britanije i to će se videti na vašim plaćanjima. Ostala koja sam imao bila su Pej-Op, banka nije mogla ništa da uradi povodom toga.

Automatski prevedeno:

Zaboravio sam da napomenem - Payop je izbačen iz Ujedinjenog Kraljevstva u septembru 2021. Ako su vam nakon toga nešto uzeli, onda možda imate tužbu - potrebno je da prijavite FCA, a ne FOS-u.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Ok, zanimljivo! Ali sam uvek smatrao da je FCA potpuno beskoristan! Košta 8000 funti, znate li da li je neko imao sreće?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Ok, zanimljivo! Ali sam uvek smatrao da je FCA potpuno beskoristan! Košta 8000 funti, znate li da li je neko imao sreće?

Automatski prevedeno:

Morate da prijavite kompaniju. I dalje su primali uplate od britanskog preduzeća iako im je poslovanje ovde zatvoreno. Nakon toga, samo treba da pokušate da se dogovorite sa Payop-om. Ne kažem da će biti lako, ali takva je situacija.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Ok, hteo sam da kažem kako da nateraš Revolut da plati, jer vidim da se isto dešava i meni.

U jednom od mojih trenutnih slučajeva, trgovac mi vraća novac iz svog novca i nastoji da naplati britanski TTP jer su preusmerili plaćanje sa sajta kazina na kripto platformu, plus sprovode internu istragu kako bi sprečili da se to ponovi, tako da je to odlično!

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
bwastook

Mogu li dobiti imejl adresu, molim vas? J .

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Da, vidim šta misliš, hteo sam to da uradim pre nekog vremena, ali sam odustao nakon što sam pročitao neke postove ovde, definitivno vredi pokušati.

Automatski prevedeno:
1...695 696 697...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti