Da, ne odgovaraju, poslao sam snimke ekrana transakcija i poslednje 4 cifre kartice, čekao dan da se obrišu one koje su na čekanju, a onda su obrisali 10 njih dan kasnije.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
JosieRosie46
Dijamantski
JosieRosie46
pre 1 godinu
Hvala - da, u osnovi, prolazim kroz činjenicu da se igra zove Dota 2, ali postoje i druge i novčići se mogu koristiti za nekoliko igara i da ništa nije stiglo na Stim nalog ili imejl, ima mnogo toga na internetu gde se kaže da postoje prevarantske veb stranice sa igrama itd. Uradio sam probni pokušaj na drugoj renomiranoj veb stranici gde povežete Stim, a onda vam daje mnoštvo opcija za depozit kao što su kriptovalute, bankovni transfer, kartice itd., pa ću to iskoristiti da pokažem kako izgleda dobra veb stranica i reći ću da ovaj Gejnkit nema moje podatke za prijavu, ali mi je dozvolio da uplatim novac, ali nisam dobio novčiće/kodove ili predmete za igre. Imam Stim nalog, pa ću to samo podeliti sa njima ako žele, u najgorem slučaju mogu mi poslati predmete koji su vrednovani svih mojih depozita i pokušaću da ih prodam lol
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Ah ok, upravo sam poslao imejl sa listom transakcija. Drugi trgovac je platio bez snimka ekrana, pa sam pretpostavio da je to sve što treba da pošaljem.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Super, možda bi onda trebalo da počnem to da radim sa svima njima.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Someone.Else
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Da, samo budite oprezni sa onima koji počnu da traže izvode iz banke, lične karte itd., jer mogu početi da izdaju lažne fakture sa informacijama.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Da, pobrinuću se da pružim samo informacije koje već imaju.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Someone.Else
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Samo mi je direktan povraćaj novca za E0000480, a creative digital solutions je dobio povraćaj novca nakon što je banka naplatila novac. Jokabet je dobio direktan povraćaj novca, a finnart je dobio povraćaj novca nakon oko 30 dana od početka zahteva za povraćaj novca. Svi ostali zahtevi su obavljeni preko banke. Sve do sada bez povraćaja novca, ali mislim da oni ili banka ovog puta žele bitku i spreman sam za to, ali sam zloupotrebio ovaj sistem vraćajući se u prošlost, zato razumejte.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
To je kvalitet, držim palčeve da dobijem sličan rezultat
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dijamantski
pre 1 godinu
Ako je neko zainteresovan, možete povezati igre sa digitalnim, tako da je sve što ima CS u sebi za Counter Strike, dakle CS GO ili Counter Strike 2. Mnogo mesta to prodaje, a onda bi trebalo da postavi link ka onome što možete reći banci, npr. CS SKINS prodaje stvari za te igre, onda možete utvrditi koje stranice bi mogle biti povezane i banke će to obraditi.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Someone.Else
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Kao što su drugi rekli, što više informacija to bolje, za Finarta i Artsrida sam imao reference na tužbe za prevaru, žalbe protiv njih u vezi sa opštom propisom o zaštiti podataka i policijske imejlove poslate Gardi u Irskoj, što je izgleda uspelo.
Automatski prevedeno:
M.414
Anonymized881
Zlato
Anonymized881
pre 1 godinu
Mogu li da pitam šta si rekao direktno Jokabetu? I da li je to bio veliki iznos?
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
GBLRISE je jedini koji sam dobio nazad. Nisam im dao nikakve detalje, samo datum transakcije, iznos i način plaćanja.
Mislim da te se sećam sa starog naloga od pre nekoliko meseci. Dao si mnogo dobrih saveta napamet.
Automatski prevedeno:
M.414
Zlato
pre 1 godinu
Da li je ovo od ikakve koristi?
Priznaju da koriste procesore plaćanja trećih strana
govoreći da ne koriste gamstop
i priznavanje da igrači iz Velike Britanije mogu da koriste sajt?
Ćaskanje uživo na Mystake-u upravo sada
Prekinuli su me kada sam pitao/la da li će me pitati za izvor sredstava ako uplatim 10.000 funti 😂
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Al1nu7zu01
Platinasti
pre 1 godinu
Nindža sken, ima li kakve informacije??
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Someone.Else
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Blogwizzaro mi se slučajno pojavljuje kao lokacija u Halu, voleo bih da imam adresu, tamo sam većinu meseci zbog porodice žene... Nemam detalja o njima.
Creative Digital će vam direktno vratiti novac ako izvršite povraćaj sredstava. Nemam detalje za direktno vraćanje sredstava.
ZPDG takođe ne osporava povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Hvala - A onda sam uspeo da poništim sav naporan rad za ludu nedelju. Šta da se radi, jednog dana ću naučiti.