Čudno mi je što vam je banka naplatila povraćaj sredstava, jer to prvi put čujem. Možete li mi pružiti više detalja i neko će mi pomoći?
Automatski prevedeno:
UKfinalBoss
Srebro
pre 1 godinu
U redu je. Samo moja loša banka.
Ne vredi ni za 800
Automatski prevedeno:
Anonymized881
UKfinalBoss
Dijamantski
UKfinalBoss
pre 1 godinu
Šta si im rekao - ako si se odlučio za prevaru/laž sa Masterkardom, reći će ti da si odobrio/la poništenje. Ako si pomenuo/la kockanje, proveri napomene ovde, požali se i vidi da li će poništiti.
Ako ste se odlučili za prevaru, promenite to na „roba nije primljena".
Oni su šala. Imao sam ugovor sa trgovcem koji je rekao da su prihvatili povraćaj sredstava 7. maja. Revolut je rekao da će ipak čekati dodeljeni vremenski rok da mi isplate sredstva (50 dana za Masterkard).
Hteo sam da uplatim 20 funti u kazino od 30 funti, ali su me pitali da li želim da prihvatim transfer preko Rillpay-a. Proverio sam ih i to je kripto veb-sajt. Jebem to.
Automatski prevedeno:
doleolle
Srebro
pre 1 godinu
Samo se pitam:
Da li neko zna nešto o gembyte.com i/ili je imao uspešne povraćaje sredstava kod njih?
Ne koristi taj sajt, namešten je da te jebe! Loša podrška je takođe bezdušna.
Automatski prevedeno:
bundeswehr90
hulkhoden
Srebro
hulkhoden
pre 1 godinu
Kako si ovo uspeo/uspela?
Automatski prevedeno:
Anonymized881
wafflezoo
Dijamantski
wafflezoo
pre 1 godinu
Zavisi - da li kupujete digitalnu umetnost/nft direktno, onda da, pogledajte Finart i Artsrid.
Da li kupujete kriptovalutu? Onda je teže, posebno kada su u pitanju treće strane, jer je argument da one mogu da pruže dokaze da su novčići obezbeđeni i to je to.
Neki su imali uspeha, ali je verovatno najteže prikupiti novac putem bankovnih transfera.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Oni ti samo citiraju izraze kada se žališ.
Automatski prevedeno:
Martin61
Anonymized881
Zlato
Anonymized881
pre 1 godinu
Da li je još neko imao uspeha sa direktnim povraćajem novca od strane Artstrid-a ili Finart-a?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Da, imate sreće ako dobijete odgovor, imaju objave o velikim dobitnicima, iste su nedeljama, a onda uobičajene stvari, bonusi za male plate itd.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Martin61
Dijamantski
Martin61
pre 1 godinu
Otprilike - Finart je uradio jednu direktnu transakciju, a na kraju vremena za povraćaj sredstava je uradio 5 direktnih transakcija.