Po mom mišljenju, nije stvar u tome da forum umire; ova posebna tema je bila izazovna za mnoge uključene igrače i pretpostavljam da bi to na kraju moglo da uzme svoj danak. Ponekad nam je svima potrebna pauza.
Banka, nakon što mi je prošle nedelje odmah vratila iznose, danas ih je povukla, rekavši mi „s obzirom na vrstu spora, vratićemo sredstva tek kada spor bude zaključen i dobijen".
Budite iskreni. Dobio sam dva spora sa ombudsmanom. Jedan protiv Revoluta zbog odbijanja povraćaja sredstava, jer bi trebalo da svaki slučaj tretiraju posebno i mogu da ospore bilo koju uplatu.
Dakle, dobila sam pismo od odeljenja za žalbe Lojdsa u kojem se traži spisak kompanija koje su uzele sredstva, datume i iznose koje želim da osporim. Nakon što sam videla ljude kako ovde objavljuju da Lojd zatvara njihove račune, dvoumim se da li da nastavim ili ne. Takođe sam ranije osporila CoolCs preko moje bankarske aplikacije gde mi je CoolCs savetovao da uradim jer nisam njihov klijent, a oni su to upravo osporili 😂