Mesto plaćanja Estonija, broj telefona se odnosi na Australiju.
Šta ovo znači?
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Crj0444
Dijamantski
Crj0444
pre 1 godinu
Znam za nekoliko ljudi kod kojih se trenutno vode veliki slučajevi u vezi sa finansiranjem Falkore. Teško je reći u ovom trenutku. Ali dobijaju na zamahu.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Crj0444
Bronza
pre 1 godinu
Da li ljudi misle da je najbolja opcija prvo povraćaj sredstava preko banke? Ili kontaktiranje treće strane, prodavca?
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Crj0444
Dijamantski
Crj0444
pre 1 godinu
U većini slučajeva vam je potreban dokaz da ste pokušali da kontaktirate trgovca pre nego što podnesete zahtev za povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Zaista ne, samo delim svoje iskustvo. Ima dobrih, a ima i loših iskustava. Svako donosi svoje odluke. Kao što sam rekao, Gold Win je promenio vlasnika i ja sam trajno napustio taj sajt. Tako da ne mogu da komentarišem da li je sada dobar.
Automatski prevedeno:
kristaasle038
Anonymized916
Platinasti
Anonymized916
pre 1 godinu
Dao sam dokaz, a Revolut je i dalje odbio. Beskorisna banka, šta da kažem.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
kristaasle038
Dijamantski
kristaasle038
pre 1 godinu
Sve moje je prikupljeno u roku od 12 sati pomoću Revoluta. Mora da radiš nešto pogrešno. Nema potrebe da žuriš. Kako si ih prikupio?
Automatski prevedeno:
kristaasle038
Anonymized916
Platinasti
Anonymized916
pre 1 godinu
Možda možeš da mi ostaviš svoju imejl adresu gde mogu da ti pošaljem poruku? Molim te.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Zaista ne, samo delim svoje iskustvo. Ima dobrih, a ima i loših iskustava. Svako donosi svoje odluke. Kao što sam rekao, Gold Win je promenio vlasnika i ja sam trajno napustio taj sajt. Tako da ne mogu da komentarišem da li je sada dobar.
I'm really not, just sharing my experience. There are some good and some bad. Everyone makes their own choices. Like I said gold win has changed hands and I'm permanently band from that site. So I cannot comment if it's any good now.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Uopšte se ne slažem. Prikazujete njihovo poslovanje u previše pozitivnom svetlu. Koji deo „nelegalnog" ovde nije jasan?
Pristup ovim kazinima trebalo bi automatski blokirati čim neko pokuša da poseti sajt. Da su zaista ugledni, odmah bi vratili novac čim otkriju da posluju bez licence u našoj jurisdikciji i blokirali bi budući pristup. To je standardna procedura za svaku legitimnu kompaniju.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Crj0444
Bronza
pre 1 godinu
Da li je neko imao dobre vesti direktno kontaktiranjem Falcora finance? Ili je bolje odmah ići na povraćaj sredstava?
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Crj0444
Dijamantski
Crj0444
pre 1 godinu
Bolje je da ne gubite vreme sa Falkorom, nećete ništa postići bankovnim transferima!
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Bolje je da ne gubite vreme sa Falkorom, nećete ništa postići bankovnim transferima!
Better to not waste your time with Falcora you won’t get anywhere with bank transfers!
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Zašto si uvek prvi koji komentariše kada neko traži moguću nadoknadu za Falkora finansije? Pokušavaš odmah da ih otkažeš. 🤔
Automatski prevedeno:
Anonymized916
kristaasle038
Dijamantski
kristaasle038
pre 1 godinu
Pročitaj moje postove, svi odgovori su tamo druže
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Jer svako ko je imao iskustva sa bankovnim transferima, posebno sa Falkora finansijama, zna da banka neće poništiti bankovne transfere bez obzira na sve... Štedim mu vreme koje bi potrošio na rešavanje bankovnih transfera. Zašto su svi ovde toliko paranoični, na forumu ima ljudi iz kazina, to je tako čudno. Nabavite život.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Ali postoji mogućnost da se tvrdi da je brži povraćaj plaćanja putem prevare sa aplikacijama ispravno formulisan. Dakle, grešite.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Nikada nisam nameravao da bilo koga uznemirim ili uvredim. Samo sam bio iskren u vezi sa svojim iskustvom.
Slažem se da bi ovi kazina trebalo blokirati, ali kao što verovatno znate koliko i ja, to nije slučaj.
Ne znam ništa o pravnoj strani stvari, samo nisam pomislio da moraju da blokiraju bilo koga ko nema vozačku dozvolu ili samo vozačku dozvolu Kurasaa?
Pozivajući se na sve što sam rekao u prošlosti o kazinima koja nisu Gemstop, samo želim da ljudima kažem da verujem da je bezbedno koristiti ih jer nisam imao problema. Bolje je da drugi znaju pre nego što odluče u kom kazinu će igrati. Držim palčeve da neće stići tako daleko, ali kada ne možete da kontrolišete tu želju, bolje je da negde gde je bezbedno igrati.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Druže, reci mi zašto nijedna osoba na ovom forumu nije imala ni jedan uspeh sa bankovnim transferima?
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Takođe sam čuo/čula kako šaljete imejlove ljudima i pokušavate da im naplatite informacije koje su već na stranici. Nema drugog razloga da ostanete. Staviću to do znanja sada, nije me briga.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Ne šaljem nikome imejl, hahaha. Pokušavaš da predstaviš ove uplate kao prevaru, a ti si ih odobrio... Deluješ pod pritiskom. Možda bi trebalo da dodirneš travu.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Pa, shvati sam. Jasno je da koristiš taktiku da bi dobio informacije.