pre 10 meseci

Naravno, to je isključivo tvoj izbor i ja ga poštujem, šta god da je, onda ti ide veoma dobro, prijatelju!
OdgovoriCitiraj0
Dozvolite mi da pokušam da sumiram svoj odgovor u jednom postu. Ako vam ne smeta, pogledaću stvari iz šire perspektive, jer su ovo važne tačke i naš pristup može biti malo suprotan načinu na koji se informacije o onlajn kazinima obično regulišu samo na osnovu licenciranja.
Kazino Guru nije operater kockanja. Mi ne upravljamo kazinima i ne kontrolišemo koje igrače sajt prihvata. Ono što mi radimo jeste da nudimo što više činjeničnih i ažurnih informacija, uključujući detalje o licenciranju, žalbe igrača i upozorenja o nelojalnim praksama.
Istina je da mnogi igrači koji su samoisključeni putem GamStop-a i dalje aktivno traže načine za kockanje i često se završavaju registrujući se u ofšor ili kripto kazinima. Ovo se već dešava, često bez ikakvih odgovarajućih informacija ili konteksta, a posledice vidimo skoro svakodnevno na našem forumu i sistemu za žalbe. Igrači prijavljuju probleme sa kazinima koji imaju indeks bezbednosti ispod 2, kazinima koja primenjuju predatorska pravila ili jednostavno prestaju da odgovaraju. To nije teorija. To je svakodnevna realnost koju pokušavamo da poboljšamo.
Naš sadržaj se prilagođava lokaciji svakog posetioca. Igrači iz Velike Britanije mogu jasno da vide koji kazina imaju licencu od strane UKGC-a, a koji nisu. Na taj način, ako neko ipak odluči da se registruje kod nelicenciranog operatera, to nije zato što ga je sajt za recenzije prevario ili ohrabrio. To je svesna odluka doneta sa punom svešću o rizicima.
Ne tvrdimo da je ovo savršen pristup. Ali po našem iskustvu, pretvaranje da ovi kazina ne postoje samo povećava rizik za ranjive igrače. Kada se ukloni vidljivost, uklanjaju se i upozorenja, a to nikome ne pomaže.
To je sve što mogu da dodam sa svoje strane. Razumem da neki mogu drugačije da vide stvari i to je apsolutno u redu. Nisam ovde da bih bilo koga ubeđivao, samo da razjasnim kako radimo i zašto.
„Pravedno izgubljeno" znači da kada igrač odluči da igra u kazinu (lokalnom, ofšor, licenciranom, nelicenciranom), to je njegova odluka. Oni uplaćuju sredstva, igraju igre, zabavljaju se, ali na kraju izgube, pa je nepravedno zahtevati povraćaj depozita i opasno je pogrešno predstavljati istinu banci ili provajderu.
Kada igrate u ofšor kazinu, uplatite depozit više puta, ali kazino odbija da obradi isplatu, to je nepravedno i ne bismo krivili nikoga što pokušava da vrati depozite. Ako ste kazino koji prihvata igrače iz različitih zemalja, morate biti spremni da ih isplatite.
Znamo da postoje igrači koji namerno traže kazina koja nisu licencirana u njihovoj zemlji, ali prihvataju igrače iz te zemlje. Kada pobede, budu plaćeni. Kada izgube, pokušavaju da vrate depozite putem povraćaja sredstava. Žele da igraju igru bez rizika. Moj post je o informisanju članova zajednice o potencijalnim rizicima koji nekim korisnicima mogu biti nejasni, ali rizici postoje. Kada prođete kroz razgovor ovde ili na drugim veb stranicama, videćete igrače koje je tužila njihova sopstvena banka. Ne mislim da se isplati.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.