Znam druže, ali neki od onih koje mi je glavna banka vratila, ovaj Li Moris nije pravi:
Zdravo Li,
Komisija za kockanje nema nikakve veze sa bankom koja odbija da podigne tužbu ili policijom. Ne mogu da razotkrijem velike prevare!
Poenta je bila da ove transakcije nisu bile ispravne/prevarne i da su se lako mogle nadoknaditi povraćajem sredstava, a banka je odbila da ih izvrši. Vi, iskreno, brbljate gluposti u nedostatku bolje reči.
Pozdravi Pavle.
U sredu, 30. jula 2025. u 15:43:33 BST, Li Moris < > je napisao/la:
Poštovani gospodine Mekven
Hvala vam na imejlu.
Žao mi je što ste tako mislili. Pomenuo sam da je to stvar za komisiju za kockanje i/ili policiju - pošto ste stalno pominjali legalnost, policija ili komisija za kockanje bi bile najbolje pozicionirane da odgovore i razmotre vaše nedoumice u vezi sa sajtovima za kockanje i njihovom legalnošću. Ne radim ni za jednu od njih i mogu samo da razmotrim kako banka rešava vaš zahtev za povraćaj sredstava koji ste im pokrenuli. Objasnio sam zašto vas nisu nepravedno tretirali i nisu mogli da nastave postupak za povraćaj sredstava koji ste im pokrenuli.
Razumem da će ovo biti razočaravajuće i žao mi je što nismo mogli da vam pomognemo.
S poštovanjem
Li Moris