Zdravo svima,
Želeo bih da podelim svoju situaciju i zamolim za savet kako dalje.
Igrao sam u kazinu Palmslots, gde su moji depoziti obrađeni pod imenima NEWERA i Shark77 Limited. Nakon pregleda mog naloga i istorije plaćanja, identifikovao sam nekoliko ozbiljnih problema:
Pogrešan kod kategorije trgovca (MCC): Moji depoziti za kockanje su obrađeni korišćenjem MCC kodova koji nisu odražavali transakcije kockanja. Umesto toga, bili su prikriveni kao nepovezane kupovine, što obmanjuje i kupce i finansijske institucije i može kršiti pravila obrade plaćanja.
Problemi sa licenciranjem: Palmslots tvrdi da posluje pod licencom za e-igranje Kurasaoa, ali ta licenca ne može biti verifikovana u zvaničnom registru. Sajt se poziva na podlicencu od Antillephone NV, koja se ne može nezavisno proveriti. Ovo pokreće sumnje u legitimnost njihovog licenciranja i usklađenost sa propisima.
Kršenje samoisključenja: Podneo/la sam jasan zahtev za samoisključenje, ali je moj nalog ostao aktivan. I dalje sam mogao/la da uplaćujem depozit i igram nakon što je isključenje trebalo da stupi na snagu. Ovo je direktno kršenje standarda odgovornog kockanja i obaveza zaštite igrača.
S obzirom na ove kombinovane probleme – nepravilno kodiranje plaćanja, sumnjivo licenciranje i nepoštovanje samoisključenja – nisam siguran koji bi bio najefikasniji sledeći korak.
Da li treba da ovo eskaliram svojoj banci ili izdavaocu kartice, da kontaktiram organe za licenciranje ili da krenem drugim putem? Bilo kakva smernica od onih koji imaju iskustva u sličnim slučajevima bi bila veoma cenjena.
Unapred vam hvala na pomoći.
Automatski prevedeno: