Ako smem samo da se umešam. Možete li objasniti zašto biste se registrovali sa takvim korisničkim imenom, molim vas? Zar zaista ne postoji neko drugo koje možete koristiti?
Na ovaj način biste lako mogli biti banovani zbog lažnog predstavljanja kao članovi našeg osoblja, znate. Molim vas, razmislite o promeni pre nego što se to desi.
Hvala.
Zanimljivo štivo, Japili sprovodi svoju 14-dnevnu istragu za mene i juče mi je zatvoren kladioničarski račun, a njihovo odeljenje za žalbe mi je napisalo ovo:
Naš provajder plaćanja nas je obavestio da izgleda da postoji problem u vezi sa vašim nalogom. Da bismo detaljno pregledali vaš slučaj i blagovremeno odgovorili, ljubazno vas molimo da nam dostavite sve relevantne detalje i prateću dokumentaciju u vezi sa vašim problemom.
Čim primimo tražene informacije, naš tim će nastaviti sa pregledom i javiti vam se.
Zvuči slično tvojoj priči. Ako sam dobro razumeo, nikada nisi odgovorio kazinu, već si dobio informacije o provajderu plaćanja od Japilija i nastavio odatle?
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.