Ja sigurno ne! Mogu ih skupljati koliko god želim, policija će vas sve uhapsiti, kao i vladu, zbog upravljanja ovim ilegalnim prevarnim sajtovima i pranja novca, a vaše prisustvo ovde znači da vas možemo još lakše prijaviti.
Certainly not me anyway ! can raise them as much as I want anyway the police will bring you all down and the government for operating these illegal scamsites and money laundering and you being on here means we can report you even easier
Automatski prevedeno:
pre 11 meseci
Policija?? Vlada??? Previše su zauzeti uvozom ološa iz trećeg sveta u našu zemlju, a policija je previše zauzeta njihovom odbranom. Da li vas zaista briga za internet kazino 😀😀😀
Automatski prevedeno:
Player0007
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 11 meseci
Imao sam samo transakcije preko Mbmramp-a, nijednu preko Mobilumpay-a. Najbolje bi bilo da proverite tačno koje Mbmramp transakcije su refundirali, a za ostale im pošaljete zahtev za naknadni odgovor.
Automatski prevedeno:
Player0007
orangeworld
Dijamantski
orangeworld
pre 11 meseci
Možda je najbolja ideja osnovati fondaciju i organizovati javne akcije prikupljanja sredstava za sve ove jadne kazina - prave uzore vrline u 21. veku. 😂
Automatski prevedeno:
Danixxx
Player0007
Dijamantski
Player0007
pre 11 meseci
Kome si poslao imejl za svoju mpmramp i koliko je koštala, ako ne smeta što pitam?
Automatski prevedeno:
Player0007
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 11 meseci
support@mobilum.com
Čekao sam 3 dana na povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Player0007
Dijamantski
Player0007
pre 11 meseci
Šta si rekao? Potpuno sam zbunjen zašto su mi vratili novac za moje mpmramp transakcije, ali moje stvarne transakcije sa Mobilum-om nisu, još čudnije je to što sam upravo primetio da nisam ni ostavio podatke o kartici, pa jesu li definitivno Mobilum?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 11 meseci
Ima li neko imejl adresu za Brivorija, molim vas, pošaljite 14 hiljada sa njima 🤢
Automatski prevedeno:
Player0007
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 11 meseci
Napisao sam im da nikada nisam sklopio nikakav ugovor sa njima i pozvao sam se na njihove Uslove i odredbe, gde je jasno navedeno da se u takvom slučaju mora izvršiti 100% povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 11 meseci
Možda bi trebalo to da uradim i za one sa Mobilumpejom jer koštaju preko 7 hiljada dolara.
Automatski prevedeno:
Player0007
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 11 meseci
Da, dobra ideja.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 11 meseci
Probao sam pre nekoliko meseci i odbacili su zahtev i nisu vratili novac, zato sam bio toliko zbunjen što su vratili novac za mbmramp.
Jesi li siguran da ti je Mobilum refundirao transakcije preko mbmramp-a? Da li je povraćaj poslat na karticu ili u nekom drugom obliku? I koliko si dugo morao da čekaš na to?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 11 meseci
Vidite ove klovnove kako objavljuju glupe komentare, samo ih ignorišite, odustaće i otići!
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Player0007
Dijamantski
Player0007
pre 11 meseci
Jesi li dobio povraćaj novca? Brivori, imao sam nekoliko hiljada kod njih. Revolut je odbio povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Player0007
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 11 meseci
Ne, nisam. Revolut često odbija zahteve za povraćaj sredstava, morate ih gurati dok ih ne prihvate.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Player0007
Dijamantski
Player0007
pre 11 meseci
Znam da sam pokušao da ih nateram do kraja, a onda je to otišlo do FOS-a i oni su stali na stranu Revolut-a.
Automatski prevedeno:
Player0007
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 11 meseci
Da li ste pokušali da zahtevate povraćaj novca direktno od procesora plaćanja?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Player0007
Dijamantski
Player0007
pre 11 meseci
Nisam mogao/mogla da ih nađem, sve što imam je Zalvorna Kaunas
Automatski prevedeno:
Player0007
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 11 meseci
Banka vam često može dati ime procesora plaćanja (prihvatioca) i deskriptor trgovca ili MID. Zamolite svoju banku da vam pruži te informacije, a zatim možete direktno kontaktirati procesora i zahtevati povraćaj novca.